78 KVADRATA

Dvosobni obiteljski stan u prizemlju zgrade

 

Vlasnici stana u koji vas danas vodimo su roditelji jedne djevojčice, s još jednom bebom na putu. U ovom unajmljenom stanu od 78 kvadrata žive malo više od pola godine, a od njega su napravili pravi dom. Također su sve pripremili za dolazak novog člana obitelji. Dok je jedna spavaća soba rezervirana za djevojčicu, od male prostorije u svojoj spavaćoj sobi koja je prethodno služila kao walk-in ormar, napravili su simpatičnu sobicu koja ima sve potrebno za novorođenče.

Radi se o prostranijem dvosobnom stanu u prizemlju koji ima jednu kupaonicu i balkon na koji se dolazi iz dnevnog boravka. Jedna je velika prostorija otvorenog tlocrta u koju su smješteni dnevni boravak, blagovaonica i jednostavna kuhinja.

Omiljeni element u interijeru su im biljke, koje su postavili posvuda i koje savršeno u prostor unose onu pravu obiteljsku toplinu doma. Vlasnica je najponosnija na drveni zid koji se nalazi iznad bračnog kreveta jer je ta dekoracija bila njena ideja te ju je sama ostvarila. Jedina stvar koja im se ne sviđa u njiihovom unajmljenom stanu je ta što ne smiju mijenjati podove.

Foto: Katy Kartland
Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:50