IDEALAN ZA "BLEISURE"

Elegancija u 50 kvadrata

 

Bleisure znači spojiti poslovno putovanje s nekoliko dana uživanja u gradu u koji dolazite, što postaje sve rašireniji trend u turizmu. Upravo je ovaj mali moderan i elegantan stan idealan za iznajmljivanje poslovnjacima koji vole spojiti poslovni put s nekoliko dana razgledavanja i zabave. Upravo je tako osmišljen stil ovog interijera - moderan s daškom jednostavnog i opuštenog stila kojem su temelj klasičniji i tradicionalniji detalji. Stoga se u ovom interijeru, u moru kombinacija crne i bijele posebno ističe ugodan čupavi tepih, prozračne bijele zavijese i viseći luster.

Dnevni boravak i spavaća soba odvojeni su staklenom pregradom, što ovom prostoru uz kombiniranje crne i bijele daje dodatan dašak elegancije i sofisticiranosti. Svjetla u interijeru su namještena tako da navečer stvaraju ugodnu i opuštenu atmosferu. Svjetla su također postavljena po kutevima zida koji pregrađuje sobu od ostatka stana. U hodniku se nalazi veliko ogledalo koje ga vizualno proširuje.

Na cijeli jedan zid postavljena su staklena vrata koja vode na balkon koji se proteže cijelom dužinom stana. U drugom dijelu stana nalazi se velika blagovaonica s dodatnim okruglim stolićem za opuštanje. Kuhinja je mala i jednostavna, a ima sve što vam je potrebno za nekoliko dana boravka.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:27