geometrium

Elegantni stan tročlane obitelji

 

Projekt preuređenja moskovskog stana koji možete pogledati na fotografijama djelo je arhitektonske tvrtke Geometrium koja je za mladu obitelj s dvogodišnjim dječakom i razigranom mačkom osmislila elegantni obiteljski dom. Vlasnici su željeli da prostor bude odraz njihovih života i interesa, a budući da jedan od supružnika radi od kuće, bilo je važno stvoriti poticajan prostor za rad. U stanu je također bilo potrebno omogućiti dovoljno prostora za hobije te umirujuću atmosferu kako bi supružnici mogli uživati u zajedničkim večerima uz čašu vina.





Sam stan prostire se na 109 četvornih metara i dan mu je potpuno novi raspored ovim preuređenjem. Kuhinja je povezana s dnevnim boravkom, a između se nalazi i jednostavna blagovaonica. Boje u prostoru prirodne su i zagasite, s naglaskom na toplim nijansama drva, zidovima boje ugljena i metalik detaljima. U predsoblju i kuhinji korišten je i mramor za dobivanje posebno luksuznog izgleda.







U spavaćoj sobi dominiraju drvene površine u kombinaciji sa sivim okvirom za krevet i zaglavljem koje prekriva cijeli donji dio zida te stvara objedinjeni izgled prostorije. Osim jednostavne police za stavljanje sitnica i dva noćna ormarića u prostoriji nema drugih komada namještaja već je za tu namjenu iskorišten hodnik gdje se nalaze veliki ugradbeni ormari za odlaganje svih stvari ukućana.



Dječja soba veselog je uređenja i pršti bojama od kojih se posebno ističu sunčana žuta i petrolej zelena. Stan ima i uski, zatvoreni balkon na kojem ima dovoljno prostora za mali radni stol i udobnu fotelju za odmaranje Divno!








Izvor: Freshome

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:32