industrijski stil

Izvrstan stan koji oduševljava u svako doba dana!

Veliki otvoreni raspored glavni je adut ovog fantastičnog stana koji zauzima čak 87 četvornih metara uređenih u odličnom industrijskom stilu. Karakteristične grede na stropu obojene su u bijelo i s pločicama, drvenim podovima, staklom i metalom daju stanu taj posebni industrijski štih.

Prostor dnevnog boravka neometano teče prema blagovaonici i kuhinji dok se u zasebnoj prostoriji smještenoj u ugao stana nalazi udobna spavaća soba odvojena od boravka zidom, a od blagovaonice velikom staklenom stijenom s crnim čeličnim okvirima.

Dnevna soba smještena je u uski prostor i sastoji se od velike sive sofe i niske klupe za sjedenje. Vedrinu u nju unose brojni šareni jastučići, dekoracije na zidovima i velika biljka smještena kraj sobe, a dnevno svjetlo u tu zonu prodire kroz veliki prozor koji se nalazi iza sofe.


Kuhinja i blagovaonica dio su jedinstvenog prostora. Blagovaonicu čini veliki stol s čak šest narančastocrvenih stolica koje unose boju u prostor. Ta se boja ponavlja na ladičaru u inače svijetloj kuhinji, čime se prostor dodatno vizualno povezuje. Kuhinja je jednostavna, sa svijetlim gornjim i donjim kuhinjskim ormarićima i tamnom kuhinjskog pozadinom.

Stan posebno efektno izgleda noću kada se spavaća soba rasvijetli ambijentalnim svjetlom koje prodire kroz staklenu stijenu i u ostatak stana. Privatnost u sobi može se ostvariti navlačenjem zavjesa preko cijele staklene stijene.

U stanu se nalazi još jedna prostorija koja može biti iskorištena kao spavaća soba, no sada se u njoj nalazi uredski prostor s ormarom za odlaganje stvari.

Kupaonica je velika i u njoj se nalazi staklom ograđeni tuš.

Izvor: Entrancemakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 00:33