Započeli upisi u proljetni semestar

Lakoća učenja stranih jezika od malih nogu uz mali jezični studio Lingu Lingu

Lingu Lingu mali je jezični studio koji više od tri godine djeluje u zagrebačkoj četvrti Gajnice te u jezičnoj igri na francuskom i engleskom jeziku okuplja one najmanje, ali i one malo veće. Osmišljen kao opuštajuća i praktična edukacija za male poliglote od četiri godine na više te one koji to tek žele postati, u ugodnom ambijentu prostora koji je u potpunosti prilagođen potrebama malih polaznika, Lingu Lingu garancija je kvalitetnog učenja kroz igru i stvaranja odličnih temelja za djetetov kasniji razvoj i samopouzdanje koji olakšava učenje stranog jezika u kasnijoj dobi. Ovoga siječnja Lingu Lingu poziva sve zainteresirane na upise u proljetni semestar koji počinje u veljači.

Prednosti učenja jezika od najranije dobi višestruke su te posljednjih godina priznate i od strane znanstvenika koji potvrđuju da učenje jezika već u ranoj predškolskoj dobi, osim što olakšava i ubrzava usvajanje jezika, također može koristiti i za bolju koncentraciju, komunikaciju, stjecanje jezičnih sposobnosti i vještina mališanaca. U Lingu Lingu program je osmišljen kroz rad u malim grupama do pet polaznika koje gotovo da omogućavaju individualan pristup svakom polazniku u kojima, osim riječi iz svakodnevnog vokabulara, maleni uče i o kulturi zemalja čiji jezik uče, imaju prilike gledati i slušati jezik iz izvora bliskim izvornim govornicima, degustirati lokalnu hranu i dr. Učenje jezika tako se oblikuje kao prirodan proces odrastanja bez strožeg i formalnijeg sustava klasičnog obrazovanja kroz igru, pjesmu, glumu, ples i druge oblike kreativnog izražavanja.

„U našem malom jezičnom studiju učimo jezike, ali se ne mučimo“, istaknula je Petra Šešljaga Paradi, profesorica i osnivačica ovog malog jezičnog središta te nadodala:“ Cilj je ne staviti dijete u okvire već prepoznati njegov interes i želju za učenjem. Upravo stoga i plan rada prilagođavamo pojedincima, a svjesni da su djeca u ovoj dobi poput spužvica i nevjerojatno lako upijaju znanje bez da im to predstavlja ikakav napor, želimo njegovati tu prednost i pomoći im u budućnosti usađujući im temelje učenja od najmanjih nogu.“

Lingu Lingu smješten je na adresi Bolnička 96, a osim jezičnih radionica za najmanje nije zaboravio ni odrasle. Odrasli u Lingu Lingu jezičnom studiju mogu jezik učiti individualno ili u grupi do tri polaznika te se program u potpunosti prilagođava potrebama učenika; osnove, poslovni tečaj, konverzacijski tečaj i sl. Uz poduku jezika u ponudi su i usluge sudskog tumača i prevoditelja za francuski i engleski jezik.

Više o Lingu Lingu saznajte na službenom Facebook profilu ili ih posjetite u Zagrebu, Bolnička 96.

Foto: Lingu Lingu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:00