TOP TEME

Ljubitelji arhitekture, dizajna i interijera potražite luksuzni magazin D&D GOLD na kioscima

 Magazin D&D Gold
Tradicija se nastavlja: šestu godinu zaredom ljeto možete provesti listajući naše pažljivo stilizirano i sadržajno probrano izdanje

Šestu godinu zaredom pripremili smo premium izdanje našeg brenda Dom i Dizajn. Riječ je o specijalnom magazinu D&D Gold koji u prodaji ostaje cijelo ljeto, a donosi lifestyle teme s naglaskom na arhitekturu i dizajn.

I ove smo godine posjetili divne kuće diljem Hrvatske, a primijetili smo kako pogled na more više nije jedini uvjet za odabir lokacije i gradnju. Naime, sve se više cijeni i blizina šume u okružju. Tako su i kuće i stanovi koje vam ekskluzivno donosimo povezani s prirodom, ali su i u blizini mora.

Naslovnicu ovogodišnjeg izdanja krasi crna kuća u Istri, okružena šumom, s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke, a posjetili smo i spektakularnu betonsku kuću koja djeluje poput skulpture koju grli park-šuma Maksimir.

Tu je i divna kuća na Braču, okružena maslinicima, koja je odličan primjer kako uspješno pomiriti vječna pitanja o gradnji u današnje doba u Dalmaciji. Oduševila nas je i moderna "lebdeća" kuća u Malinskoj, a posjetili smo i nekoliko stanova.

Gotovo sve projekte koje predstavljamo u Goldu potpisuju domaći arhitekti, a to nas je potaknulo da nekoliko njih pitamo kako zamišljaju vlastitu idealnu kuću. Zamolili smo ih da nam skiciraju, ilustriraju i opišu svoj dom iz snova. Njihove su vizije interesantne, a često i neočekivano - skromne.

I velike fotoeditorijale smo na jedan način posvetili prirodi. Drveni dizajnerski namještaj smjestili smo pod krošnje stabala, a kreirali smo i idealnu ljetnu večer na otvorenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:50