U PRESTIŽNOM DRUŠTVU

Lošinjskim hotelima stigla nominacija za impresivnu nagradu World Spa Awards 2023

Hotel Bellevue

 Lošinj Hotels & Villa
Glasovanje je otvoreno za javnost, a završava u ponoć, 8. kolovoza 2023. godine

Lošinjski hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta i ove su godine nominirani za prestižnu nagradu "World Spa Awards", čime je još jednom prepoznata kvaliteta njihovih spa centara. Naime, oba su se hotela više puta našla u prestižnom međunarodnom društvu i nositelji su nagrade World Spa Awards, a nove nominacije pokazuju kako njihovi centri nastavljaju napredovati, postavljajući najviše svjetske standarde.

image

Bellevue Spa Clinic

Lošinj Hotels & Villa

Hotel Bellevue, kojeg cijenjena britanska spisateljica i novinarka Bryony Gordon naziva "najbajkovitijim i najljekovitijim mjestom na planeti", World Spa Awards proglasio je najboljim u Hrvatskoj i u svijetu dodijelivši mu nagradu Croatia‘s Best Hotel Spa 2022 i World‘s Best Hotel Spa 2021. Smješten je na samo nekoliko koraka od ljekovitog tirkiznog mora uvale Čikat, koje koristi i u svome Bellevue Spa Clinic centru. Signature program hotela je Sea-Tox imerzivni detoks, u sklopu kojega se koriste pročišćavajuća svojstva lošinjske morske vode kako bi se potaknuo proces samočišćenja tijela kroz detoksicirajuću hranu, ciljane vježbe i spa tretman. Spa centar ne samo da je nominiran za Croatia‘s Best Hotel Spa 2023, već i za World‘s Best Detox Programme.

image

Uvala Čikat

Lošinj Hotels & Villa

Vitality Hotel Punta poznato je revitalizacijsko odredište na otoku Lošinju. Nakon što je prošle godine dobio World Spa Awards, u istoj je kategoriji - Croatia‘s Best Wellness Retreat nominiran i ove godine. Njegov Vitality Center & Spa spaja wellness inovacije i medicinsku stručnost s vodećim sportskim i opuštajućim sadržajima, uz povoljne klimatske karakteristike samog otoka i netaknutu prirodu. Zahvaljujući ljekovitom morskom zraku i eteričnim uljima otočnih biljaka koja se koriste, tretmani pospješuju disanje i oporavak dišnog sustava. Njegov nagrađivani signature program Space to Breathe uključuje aktivnosti na otvorenom, spa tretmane i fitness.

image

Hotel Bellevue

Lošinj Hotels & Villa

Glasovanje za 9. godišnji program World Spa Awards otvoreno je za javnost, a završava u ponoć, 8. kolovoza 2023. godine. Popis nominiranih, kao i mogućnost glasovanja dostupni su na službenim stranicama World Spa Awards.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:35