Stan britanske obitelji

Luksuzan stan u Londonu

Stan jedne britanske obitelji smješten u Westminsteru u Londonu nedavno je renovirala tvrtka Studio Mills, a završni proizvod njihova rada možete pogledati na fotografijama u nastavku. Jasne boje, lijepi komadi namještaja i drveni podovi objedinjuju ovaj interijer i čine ga elegantnim, pročišćenim i zaista chic prostorom za život.


Ukrašena zasićenim bojama i luksuznim detaljima, dnevna soba pravo je oličenje stila. Posebno se ističe uporaba toplih drvenih letvica koje skrivaju dio bijelih otvorenih polica na kojima se nalazi televizor. Jedan od zidova prekriva golema zemljopisna karta neutralnih boja, razdvojena u više okvira, a sitni detalji poput vaza i ostalih ukrasa popunjavaju ostatak bijelih polica. Kauč u prostoriji od sivog je baršunastog materijala, a od sličnog materijala izrađene su i plave zavjese koje također pomažu pri stvaranju osjećaja skupocjenosti ovog interijera.


Kuhinja i blagovaonica jednostavne su i pročišćene. Blagovaonica spaja prostor dnevne sobe i kuhinje čime se dobiva protočnost prostora. Kuhinju obilježavaju pozadina od bijelog mramora i tamni kuhinjski elementi, a tamna boja nastavlja se i na stolu u blagovaonici.

Glavna spavaća soba neutralna je i jednostavna. Posebno je upečatljiv element oslikanog stropa spavaće sobe čiji uzorak unosi dinamiku u cijeli prostor. Dječja soba ima dva kreveta i u njoj prevladavaju vedriji tonovi, osobito plave boje.




Izvor: Yellowtrace
Foto: Studio Mills

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 12:06