pogledajte video

Mladi par pretvorio stari kombi u dom na kotačima. Izgleda izvrsno!

 Youtube

Ne maštaju svi o prostranom domu, velike kvadratuure, s ogromnom okućnicom i terasom te prostranim prostorijama...Ljudi su u posljednje vrijeme sve više kreativni oko svojih životnih prostora, njihovog uređenja, opremanja, pa čak i mjesta na kojem žive. Posebno se to odnosi na mlade parove diljem svijeta koji žele dom ali pritom ne žele potrošiti hrpu novaca koje nemaju ili zaglaviti u kreditima do starosti.

image
Youtube

Adam i Nikki su mladi par iz Velike Britanije koji je jednog dana shvatio kako im mjesečni najam oduzima skoro sav novac i kada plate najam, oni su praktički bez novaca ostatak mjeseca. Stoga su na internetu pronašli stari Ford Transit kombi, a platili su ga 4500 $. Zatim su u njega uložili još 6600 $ kako bi od njega napravili pokretni dom tj. svoju mobilnu kućicu iz snova.

Kada vidite njihov dom, prvo vidite kombi koji izgleda sasvim uobičajeno. No, kada ga otovrite ugledate krevet, kuhinju, tuš/kupaonicu, mali dnevni boravak i grijač. Osim toga, Adam i Nikki dodali su nekoliko jastuka u svoj mali dom kako bi izgledao još ugodnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:31