CAHUTE TINY HOUSE

Najslađa kućica koju možete unajmiti!

Nakon što je otkrio cijeli pokret posvećen životu u malim kućama popularno zvan "tiny house movement", francuski obrtnik Thomas odlučio je izraditi vlastitu verziju minijaturnog mjesta za boravak. Stručnjak za eko-gradnju, odlučio je sagraditi kućicu koja je upola kraća od tipične francuske male kuće, ali i dvije trećine lakša, koristeći pritom samo održive materijale.




Nakon nekoliko mjeseci istraživanja i četiri mjeseca gradnje, Thomas je završio svoju kućicu imena Cahute Tiny House. Ova poslastica prostire se na svega 10,5 četvornih metara prostora i to s 7,3 m2 u prizemlju i 3,3 m2 na galeriji gdje se nalazi bračni krevet. Kućica se može iznajmiti za 70 eura po noći, a po nju možete doći sami svojim automobilom, ili će vam ju dovesti na mjesto gdje želite provesti svoj odmor.






Tamnoplave boje s bijelim prozorčićima i svijetlim limenim krovom, izvana zaista izgleda šarmantno, dok je unutrašnjost jednostavno uređena, ali dobro opremljena. Do kreveta se dolazi pomoću ljestava, obroci se mogu pripremati u minijaturnoj kuhinjici u uglu, a potom i pojesti za sklopivim stolom koji funkcionira i kao polica za posuđe. U prostor je čak smješten i mali dvosjed koji predstavlja dnevni boravak. Interijer je kombinacija svijetlog drva, bijele i svježe mentol zelenoplave boje što je prava ljetna kombinacija boja. Simpatično, zar ne? Više informacija o uzimanju u najam ove kućice potražite na poveznici.





Izvor: Tiny Living

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:23