COOL MJESTO

Neke sasvim nove i moderne poslovnice agencija za nekretnine

 Vanesa Pandzic/Cropix
Imperium Immobiliare, agencija za nekretnine, otvorila je novi ured u centru Zagreba na adresi Ilica 87 koji oduševljava stilom uređenja i odabirom namještaja

Agencija za nekretnine Imperium Immobiliare nedavno je otvorila novu poslovnicu, na adresi Ilica 87. Prostor nove poslovnice nalazi se u prizemlju zgrade i uređen je vrlo elegantno i moderno, pa smo s vlasnikom, Filipom Brkanom, popričali o tome kako je tekao proces uređenja.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

-Prostor su uređivali izvođači prema mom navođenju, a u našoj agenciji imamo kolegicu koja moje ideje u sketcupu vizualizira te nakon toga dobijem jasniju sliku da li je moja ideja ono što se uklapa u prostor. Ako je sve kako treba,, dajemo jasne naputke izvođačima koji prema jasnim naputcima i nacrtima rade - objašnjava Filip Brkan koji je po zanimanju ekonomist, no profesionalni put ga je odveo prema biznisu nekretnina pa je s vremenom otvorio i svoju agenciju.

image

Filip Brkan, direktor u agenciji Imperium Immobiliare

Vanesa Pandzic/Cropix

-I privatno investiram u nekretnine, dakle možemo reći živim to što radim. Često moram biti sam svoj majstor i osmišljavati razno razne ideje za interijere. Na početku sam znao koristiti usluge arhitekata i dizajnera interijera ali sam na kraju shvatio da kroz inspiracije koje vidim na svakodnevnoj razini kod naših stranki imam puno ideja koje mogu koristiti i u svojim projektima pa tako i u našoj novoj poslovnici - govori F.Brkan i otkriva kako su ga znali pitati zašto se ne bavi uređenjm interijera, ali na to ima jednostavn odgovor - nema vremena jer se fokusira na rad agencije i maksimalno dobru uslugu posredovanja u prometu nekretninama.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

Inače, nova poslovnica agencije Imperium Immobiliare je uređena i opremljena u zlatno-bijeloj koloritnoj kombinaciji (logo agencije je izvorno zlatne boje), a kao odlični kontrast tu su crni detalji.

-Naglasak smo stavili na ulazni dio recepcije i sobu za sastanke, budući da stranke najviše posjećuju te prostore. Ciljali smo na moderniji stil pa smo tako na ulaznom dijelu recepcije postavili dvije XXL mramorne ploče na koje smo postavili naš logo. Namještaj je bijele boje, a pazilo se da su i primjerice pločice na podu od istog kamena kao i kamena ploča u sobi za sastanke - opisuje Filip Brkan.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

Što se tiče namještaja, i tu se pomno promišljalo o odabiru. Tako su stolci, stolovi i konferencijski stol naručeni direktno od dobavljača iz Turske, rasvjeta je uzeta po narudžbi od jednog talijanskog proizvođača dok su pločice i mramor uzimali kod jednog hrvatskog dobavljača koji sve materijale dobavlja iz Verone (koja je, pak, poznata po najvećem izboru kvalitetnih pločica i kamena). Najteže je bilo naći rasvjetu u zlatnoj boji koja je prave rijetkost u Hrvatskoj - kaže i napominje kako u prostoru ima i dosta ugradbenih ormara, što im je bilo važno zbog pohrane dokumentacije ali i kako bi ured izgledao što uredniji.

-Željeli smo opremiti poslovnicu vrhunskim materijalima i namještajem kako bi naši zaposlenici mogli raditi u ugodnom ambijentu te kako bi se naše stranke mogle opustiti u ugodnoj atmosferi kada dođu na sastanak kod nas. Pazili smo na svaki detalj a iako smo u prizemlju, prostor ima puno svjetla, ponajprije jer imamo tri velika izloga visine 3 metra koja to omogućuju - priča Filip Brkan.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

Bitno nam je da je našim strankama sve vezano uz nas u pozitivnom aspektu pa tako i prostor, bez obzira što samo u centru grada i u prizemlju zgrade, prostor ima jako puno svjetla budući da imam 3 velika izloga visine od 3 metra koja nam daju pregršt svjetla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 17:37