Novi studio Tanje Ćurin

Otvoren atelje u centru Zagreba u kojem se može razgledavati i kupiti dizajnerski nakit
Profil
Adresa:
Mesnička 22, Zagreb
Radno vrijeme:
pon - pet 11 do 15 sati, subota od 11 do 19 sati
Cijene:
rema dogovoru; naušnice od 200 kuna biseri od 200 kuna

Poznata zagrebačka dizajnerica nakita Tanja Ćurin odlučila je za javnost otvoriti svoj atelje u Mesničkoj 22. Od ponedjeljka je prostor u Mesničkoj otvoren za druženje uz kavu ili čaj, a uz to posjetitelji bez obaveze mogu pogledati Tanjin rad i kupiti komad iz njezine posljednje kolekcije nazvane Put svile. – Ove godine ne radim na novoj kolekciji pa sam zato odlučila otvoriti atelje i sugrađanima ponuditi nešto novo. Atelje neće funkcionirati samo kao prodajni prostor nego je zamišljen kao izložba kolekcije Put svile te će tako otvoriti vrata kupcima iz Zagreba – kaže Tanja Ćurin koja dizajnira nakit već više od 30 godina. U ateljeu Tanje Ćurin moći će se razgledati i djela kipara Dalibora Stošića, ali i poslušati predavanja o nakitu. Svaki posjetitelj moći će razgledati prostor i nakit bez obaveze, ali i dogovoriti s dizajnericom radionicu nakita.

– Kroz radionicu svaki će kupac imati mogućnost izraziti svoje želje kako bih mogla nakit prilagoditi toj osobi – dodaje dizajnerica Ćurin koja radi unikatni nakit te u njezinim kolekcijama nikad nema više od pet istih komada nakita.U ateljeu će biti izložena njezina kolekcija Put svile koju dizajnerica opisuje kao magiju prekrasnog kamenja iz cijelog svijeta. Inspiraciju za tu kolekciju našla je na svojim čestim putovanjima, a vodila su je nekadašnjim Putem svile pa je po tome i dobila ime. Kolekciju čini niz dragulja i neobičnih sirovina – neizostavni koralji, tirkiz, granat, ali i staro srebro i zlato te drva iz pustinje.

Službeno otvaranje zakazano je u četvrtak, iako je atelje otvoren od ponedjeljka. Kopče, prstenje, naušnice i neizostavni biseri samo su neki od nakita Tanje Ćurin koji se odsad mogu kupiti u Zagrebu.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:43