Novo cool mjesto u Zagrebu: frizerski salon Urban Baroque

Salon u kojem vlasnice klijentima plaćaju parkiranje!

Zidove jedinstveno uređenog frizerskog salona Urban Baroque u širem centru Zagreba krase strip junaci i poznata lica iz zlatnog doba Hollywooda.

Profil
Adresa:
Petra i Tome Erdödyja 12
Radno vrijeme:
pon-pet od 8 do 20 h, subotom od 8 do 14 h
Cijene:
bojanje (paket šišanje, bojanje, maska i frizura) od 190 do 250 kn, samo šišanje od 50 do 100 kn

U širem centru Zagreba, u Ulici Petra i Tome Erdödyja, početkom listopada otvorio se zanimljiv frizerski salon. Urban Baroque frizerski salon na prvi pogled je drugačiji od ostalih – njegovi zidovi prepuni su strip junaka i poznatih lica iz zlatnog doba Hollywooda, poput najpoznatije plavuše na svijetu, glumice Marilyn Monroe.

Šarene boje, ugodan ambijent i pristupačne cijene privukle su mnoge Zagrepčane da isprobaju usluge frizerskog salona, a suvlasnica Barbara Bukovec navodi kako su takav efekt željeli i postići. – Dizajn zidova bila je ideja nas vlasnika, Ivana Šarića i mene.

Ljudima je jako zanimljiv taj retro štih pa smo se vodili prema tome, ali i da ljudima približimo poznata lica, poput spomenute Merlinke. Svi vole šarene i vesele boje, a naši zidovi vraćaju nas u doba koje je bilo mnogo iskrenije i veselije, a danas su nekako te prirodne ljepote zanemarene – govori suvlasnica Barbara i dodaje kako još nije završeno kompletno uređenje prostora. Imaju još neke zamisli, detalje koje treba posložiti, ali za to imaju vremena. Frizerski salon prostire se na 75 četvornih metara i ima pet radnih mjesta i dva bazena. Iako je riječ o širem centru grada, u kojem je na snazi naplata parkiranja, vlasnici salona sami plaćaju svojim klijentima parking, tako da je klijentima u svakom trenu osiguran parking. Što se tiče samih usluga, vlasnica Bukovec navodi kako su okupili stručan tim vrhunskih frizera te se vode motom da nude “super uslugu za super cijenu”.

– Danas frizerski saloni često znaju pretjerati s cijenama. Povodom otvaranja frizerskog salona ponudili smo akcijske cijene, no namjeravamo ih ostaviti kao fiksne cijene usluga. Da svatko tko dođe ne mora misliti koliko će novca potrošiti ako nema akcije – dodaje Bukovec, koja je jako zadovoljna izgledom salona. Mickey Mouse, Marilyn Monroe i Spiderman glavni su motivi zidova frizerskog salona Urban Baroque, a ovaj zanimljiv salon prepoznatljiv je i s ulice jer su u istom tonu ukrasili i izlog.

Izvor: Magazin Like!

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:03