Veliko finale!

NAGRADNI NATJEČAJ D&D GRAND PRIX TRAJE JOŠ SAMO DANAS! Pogledajte fotografije finalista, odaberite svoje favorite OVDJE i osvojite vrijedne nagrade!

 

Birajte pobjednike OVDJE i osvojite nagrade!

Prvi krug velikog nagradnog natječaja D&D Grand Prix kojeg provodimo zajedno s partnerima HEP-om i American Expressom je gotov. Prije svega, hvala vam što ste i ove godine odlučili aktivno sudjelovati u našoj potrazi za najljepšim domom u Hrvatskoj i što ste u velikom broju prijavili svoje dnevne boravke, kuhinje i potkrovlja. Moramo priznati da žiri sastavljen od najpoznatijih hrvatskih arhitekata nije imao nimalo lak zadatak i da su satima vijećali, raspravljali i komentirali kojih će 10 dnevnih boravaka, kuhinja i potkrovlja svojom estetikom, kreativnošću, održivim budžetom, kvalitetom, inovativnošću i funkcionalnošću ući u veliko finale našeg natječaja. Samo ćemo otkriti da je bilo tu i razilaženja u mišljenjima, različitih ukusa, različitih želja, ali na kraju su se arhitekti ipak usuglasili i donijeli odluku koje su to top prostorije koje će se boriti za laskavu titulu najljepšeg domaćeg dnevnog boravka, kuhinje i potkrovlja.

OVDJE možete pogledati fotografije finalista iz sve tri zadane kategorije. Potom će, za drugi krug natječaja, žiri odabrati pobjednika svake kategorije (dnevni boravak, kuhinja, potkrovlje), a pobjednici će osvojiti vrijedna nagrade sponzora: Polygon fotelju i stolić od sponzora kategorije dnevni boravak Prostoria, Velux set - unutarnje Siesta sjenilo i vanjsku roletu na daljinsko upravljanje i solarno napajanje od sponzora kategorije potkrovlja Velux te hladnjak Ora-Ito od Gorenja i Prima poklon-bon od 5000 kn, sponzora kategorije kuhinje. Inače, Prima grupa, sponzor kategorije kuhinje Grand Prixa, izlaže i na ovogodišnjoj Ambienti na Zagrebačkom velesajmu koju možete posjetiti još danas.

Paralelno s ocjenjivanjem žirija i vi, dragi naši čitatelji, moći ćete dati glas nekom od finalista iz sve tri kategorije, i to glasanjem OVDJE od 15. listopada do 2. studenoga 2017. godine. Dnevni boravak, potkrovlje i kuhinja s najviše glasova osvajaju Nagradu publike - godišnju pretplatu na časopis D&D, a svojim glasom možete sudjelovati i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 10 x 1000 kuna na American Express kartici. Moguće je prijaviti se i glasovati samo jednom.

Pobjednike po izboru žirija i po izboru čitatelja objaviti ćemo u časopisu D&D koji će na kioscima biti 19. studenoga uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:26