Top uređenje

Ova dizajnerica specijalizirala se za potpuno bijele interijere. Njezina tajna? Interijer koji morate vidjeti!

 ERIN KELLY/
Upoznajte američku dizajnericu interijera koja gaji ljubav prema bijeloj boji i prirodnoj minimalističkoj estetici koju vrijedi istražiti

U stalnoj potrazi za zanimljivim i kreativnim idejama svakodnevno pretražujemo društvene mreže i profile koji svojom estetikom odskaču od ostalih. Iako nismo skloni favorizirati stilove, postoji jedan stil zbog kojeg se naša dizajnerska srca svaki put rasplamsaju: potpuno bijeli interijer. Dok bi u teoriji izbijeljeni prostor trebao biti surov i hladan, vizualna stvarnost priča sasvim drugačiju priču. Podloga mliječne boje savršeno je prazno platno za stvaranje upečatljivog prostora koji nikada ne stari. Jeste li ikada vidjeli bijelu sobu koja vam se nije svidjela? Vjerojatno niste. Zaprvo prava je umjetnost učiniti prostor da izgleda jednostavno, ali bogato u bijeloj boji.

image

Dizajnerica interijera Leanne Ford

ERIN KELLY/

Danas vam predstavljamo Leanne Ford iz Leanne Ford Interiors i zvijezdu HGTV-ove serije Restored by the Fords, koja se specijalizirala za uređenje domova bogatih teksturama u bojama slonovače. Dok trendovi u boji dolaze i odlaze, Ford kaže da je bijela bezvremenska.

- Čak i kada vidite bijeli prostor i nemate pojma gdje i kada je dizajniran, i dalje će izgledati relevantno i moderno. Jer bijela je univerzalna. Ona je zauvijek, smatra dizajnerica.

Tekstura je vaš prijatelj

Kada je u pitanju uređenje bijelog interijera, postoji jedno pravilo u koje se Ford kune za stvaranje vizualnog interesa i topline: tekstura. - Prostor se može osjećati dobro i izgledati lijepo u potpuno bijeloj bez obzira na sve, ali tekstura je ono što ga čini toplim i privlačnim, napominje ona. - Može biti bilo što - drvo, cigla, pločice, kalupi, mramor, kravlja koža, krzno, pamuk, svila, vuna - sve je to tekstura. Ovi elementi u kombinaciji čine prostoriju posebnom i živom. Mala ili velika, pravilo se ne mijenja.

U nastavku pogledajte njezinu radnu vikendicu koju je nedavno preuredila.

image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
image
ERIN KELLY/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 04:09