RASKOŠ BEZ GRANICA

Ova kuća izgleda kao glamurozni muzej. Biste li živjeli u njoj?

 BOCA DO LOBO
U ovom luksuznom domu spajaju se moderni dizajn i klasične skulpture, a rezultat, pogotovo ako volite umjetnost, ostavlja bez daha

Netko voli jednostavnost, a netko baroknu raskoš. Nekome se sviđa pročišćeni skandinavski stil, nekome dramatične boje. Ako volite antiku u kombinaciji s luksuzom, oduševit će vas ova prekrasna kuća pored grada Franklina u američkoj državi Indiani.

image

U dnevnoj sobi je mramorni stol Navarra iznad kojeg je luster brenda Luxxu

BOCA DO LOBO

Uredila ju je egipatska dizajnerica interijera Sarah Habib i u njoj se spajaju suvremeni dizajn s klasičnim umjetničkim oblicima i strukturama. Dizajnerica je pritom surađivala sa Zan Architects iz Kaira, a rezultat je elegantan i raskošan prostor u kojem skulpturalna umjetnost vodi glavnu riječ.

image

U blagovaonici je ovalni blagovaonski stol Pietra brenda Boca do Lobo

BOCA DO LOBO

Svaka soba u ovom interijeru prekrasan je primjer arhitekture koja miješa klasične linije s odvažnim bojama. Prirodne nijanse, poput zelenih zidova i drvenog poda, savršeno se slažu s crno-bijelim komadima. Zidovi su puni bogatih štukatura, što doprinosi dojmu raskoši.

image

Dojam raskoši podebljava bogato izrađeni kamin

BOCA DO LOBO

- Exuberant Art House osmišljena je kao prostor koji izaziva oduševljenje na prvu. U toj je kući moderni klasični stil uzdignut na razinu umjetnosti - kazala je Sarah Habib, dizajnerica interijera iz egipatskog grada Gize.

U blagovaonici glavna klasična skulptura zauzima središnje mjesto, zajedno s ovalnim blagovaonskim stolom Pietra brenda Boca do Lobo. Oko njega su elegantni zlatno-crni stolci, a na zidovima raskošno izrađena ogledala.

image

Zanimljive skulpture u dnevnoj sobi

BOCA DO LOBO

U dnevnoj sobi su dvije skulpture, a između njih mramorni stol Navarra iznad kojeg je veliki luster brenda Luxxu. Slična kombinacija osmišljena je i za spavaću sobu.

Obilazak ovog stana podsjeća na šetnju po muzeju. Što je, ako ste ljubitelj umjetnosti, prekrasno i inspirativno iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 06:58