simpatično uređenje

Predivan stan s puno karaktera!

Simpatičan stan koji možete vidjeti na fotografijama pršti životom i ugodan je prostor s puno karaktera i pregršt zanimljivih detalja. Glavna prostorija ispunjava više funkcija pa je tako dnevni boravak s kaminom ujedno i spavaća soba te prostor male radne sobe odnosno blagovaonice.


Zona dnevne sobe sastoji se od sivog kauča s drvenim okvirom, kutnog kamina obloženog bijelim pločicama i jednostavnog stolića za kavu. Odličan detalj je i stara škrinja koja služi za pospremanje dragih stvari i dodatni stolić.


Krevet je smješten u drugi kut prostorije i iznad njega se nalaze gusto popunjene smeđe police. Stol koji se može rastvoriti funkcionira kao mala blagovaonica, ali i kao radni stol. Smješten je uz sam prozor što omogućuje bogat dotok prirodnog svjetla. Osim kroz spomenuti prostor dnevno svjetlo u stan dopire i kroz vrata od balkona čime se osvjetljava dnevni boravak.


Bez pravih vrata između boravka i ostatka stana i s dodatnim zidnim otvorom koji omogućuje pogled prema hodniku stan se doima otvorenim i protočnim. Uz glavnu prostoriju nalazi se i kuhinja u kojoj posebnu pozornost privlači elegantan hladnjak mat crne boje. Sama kuhinja opremljena je tamnosmeđim donjim kuhinjskim ormarićima dok je ostatak zida prekriven ili otvorenim policama koje funkcioniraju kao smočnica ili ukrasima.


U hodniku se nalaze veliki bijeli ugradbeni ormari u kojima vlasnici odlažu sve od cipela i odjeće pa do kućanskih potrepština.

Kupaonica je upečatljiva budući da je cijela obložena bijelim kvadratnim pločicama koje su međusobno povezane crnim fugama pa se stvara jaki grafički izgled površina. Slavina i dijelovi tuša posebno se ističu zbog svoje zlaćane boje i odličan su kontrast ostatku kupaonice.


Izvor: Gravity Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:46