Bijela boja i drvo

Prozračno bijelo potkrovlje

 

Sa 79 četvornih metara prostora, ovo predivno potkrovlje s prozračnim interijerom neutralnih boja jednostavno nas je osvojilo šarmantnim detaljima.


Kao i većina potkrovlja, tako i ovo ima otvoreni raspored zajedničkih prostorija s kuhinjom smještenom u jednom kutu, boravkom koji zauzima drugi i blagovaonicom u sredini. Drvene grede, koje se kao element javljaju u cijelom stanu, na dijelovima podržavaju drveni stupovi, a unose predivnu rustikalnost u prostor u kojem je udobnost na prvom mjestu.




Kutak boravka namješten je sa stilom i to svijetlim dnevnim krevetom i foteljom bez naslona za ruke te crnim elementima.



Kuhinja je uređena kombinacijom čistih i jednostavnih sivih elemenata te sjajnih crni površina od kamena i pločica koje stvaraju kontrast svijetlosivoj boji ormarića i ladica.

Blagovaonica je dodatno istaknuta bež tepihom, ali i elegantnim lusterom dok se drvene stolice i sivi stol savršeno uklapaju u ostatak uređenja.


U prostranoj i udobnoj spavaćoj sobi pažnju odmah privlači starinski kamin obložen sjajnim crnim pločicama koje ga vizualno povezuju s kuhinjom. Divno!

Izvor: Home Adore

Foto: Bjurfors Göteborg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 04:18