Showroom Duboko Unutra

Poznati dizajner osmislio i opremio svoj novi showroom
Profil
Info:
Showroom Duboko Unutra
Adresa:
Mesnička 7 (dvorište), Zagreb
Radno vrijeme:
12 - 17 sati i po dogovoru

Poznati dizajner Silvio Vujičić nedavno je otvorio svoj showroom u Mesničkoj ulici gdje se nalazi i njegov studio. Showroom, svojevrsni stakleni montažni paviljon, mjesto je na kojem je Vujičić i prilikom otvorenja predstavio svoju novu kolekciju muške i ženske odjeće nazvanu Still Life. Riječ je o kolekciji koja je svojevrsna najava nadolazeće sezone proljeća i ljeta, ali sadrži i nekoliko zimskih odjevnih predmeta. Showroom, koji je u potpunosti osmislio i opremio sam dizajner, nazvan je Duboko Unutra, a u njemu će se moći kupiti Vujičićevi dizajnerski komadi.

– Cijeli projekt paviljona napravio sam sam. To je staklenik koji se nalazi u dvorištu zgrada, ali ne naslanja se na zgrade, već stoji zasebno. Showroom je napravljen u prostoru bivše radione koja se zvala Dubrovkinja Dubrovnik, a ime Duboko Unutra svojevrsni je anagram prvotnog naziva te smo koristili i prenamijenili njihovu ploču s imenom – kaže dizajner Vujičić. Kolekcija Still Life sada stoji na industrijskim štenderima koji se nalaze u showroomu Duboko Unutra, ali se dizajner nada kako će se prostor moći iskoristiti i za povremena događanja poput pop-up projekata.

Duboko Unutra uskoro će dobiti i web stranicu, a na njoj će se naći autorski otisak i kontakti. U samo dva tjedna nakon otvaranja showrooma Duboko Unutra mladi dizajner navodi da su reakcije odlične. – Svi su reagirali pozitivno jer se napokon na jednome mjestu mogu naći svi moji komadi koji su se dosad prodavali samo na određenim mjestima ili preko studija po narudžbi – kaže dizajner Vujičić koji, osim odjeće, u svom showroomu nudi seriju nakita i accesoiresa nazvanu “E.A.1/1 S.V. Multiples”.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 12:26