IMPRESIVAN MALI PROSTOR

Stančić od svega 28 kvadrata

Ovaj savršeno isplanirani jednosobni stan od ukupno 28 četvornih metara prepun je odličnih detalja i rješenja koji ga čine dinamičnim, zanimljivim i prepunim šarma, unatoč maloj kvadraturi.

Osnovni prostor objedinjuje sve životne zone u jednu prostoriju, a visoki stropovi omogućili su da se spavaća zona u glavnom prostoru podigne na platformu sagrađenu od ormarića s ladicama i tako fizički i vizualno izdvoji.


Kuhinja je prostrana i svijetla, namještena bijelim kuhinjskim ormarićima i dodatno uređena otvorenim policama i klasičnim bijelim pločicama. Umjesto blagovaonskog stola između kuhinje i boravka nalazi se improvizirani drveni otok koji služi kao mjesto za jesti, ali i dodatna radna ploha te svojom smeđom bojom i teksturom unosi toplinu u prostoriju.



Krajem se nalazi minijaturni dnevni boravak koji čini mali sivi dvosjed ukrašen raznolikim jastučićima. Spavaća zona smještena je u ugao prostorije koji je dodatno istaknut bojom zida. Naime, vlasnici su odlučili zid koji funkcionira kao zaglavlje kreveta obojiti u divnu pastelnu zelenu boju majčine dušice te na njega objesiti trendi rasvjetu.




Stančić je prepun šarmantnih detalja poput vintage ormarića i polica, starinskih drvenih sanduka iskorištenih za držanje knjiga i odličnih tkanina s izraženom teksturom. Cijeli je prostor svijetao i prozračan zahvaljujući velikim prozorima u kuhinji odnosno dnevnoj sobi, kao i bijeloj boji zidova i većine namještaja. Osim osnovne prostorije u stanu se nalazi još i hodnik iz kojeg se ulazi u jednostavnu kupaonicu i odvojeni toalet. Simpatično!



Izvor: Fastighetsbyran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 15:18