Prilagodljive kućice

Suosnivač Airbnba gradi vrhunske male montažne kuće dizajnirane da traju cijeli život

 SAMARA /
Prostrana, svijetla, kompletno opremljena i održiva, Backyard jedinica unatoč maloj površini nudi puno mogućnosti

Pokrenuli su je suosnivač Airbnba Joe Gebbia i Mike McNamara, tvrtka Samara sa sjedištem u San Franciscu ima za cilj poboljšati način na koji ljudi žive. Kako bi to postigli, tvrtka je razvila svoj prvi proizvod Backyard, fleksibilnu stambenu jedinicu na solarni pogon koja koristi potencijal vašeg dvorišta i ujedno nadopunjuje vaše glavno prebivalište. Bilo da se radi o stvaranju prostora za obitelj, izgradnji novog radnog prostora ili mjesta za vježbanje, ova struktura vas potiče da učinite više i daje vam prostora za to.

image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /

Izrađena od izdržljivih, precizno konstruiranih i ekološki prihvatljivih materijala, Backyard jedinica je dizajnirana da traje cijeli život. Struktura može prikupiti dovoljno solarne energije da se sama napaja, omogućujući stanovnicima da žive neovisno. Unatoč svojoj maloj površini, jedinica je opremljena svim uređajima koji stanaru trebaju i nudi maksimalnu udobnost zahvaljujući prozračnim stropovima, prostranoj kupaonici, dovoljno prostora za pohranu i velikim prozorima koji propuštaju puno prirodnog svjetla.

image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /
image
SAMARA /

S izborom tlocrta studija ili jedne spavaće sobe, pet boja, dva krova i prilagodljivim prozorima, vratima i terasama, Backyard se može prilagoditi potrebama svakog korisnika. Jednostavni, fleksibilni tlocrti dizajnirani su imajući na umu širok raspon namjena. Imate novi hobi, širite obitelj ili stvarate novi izvor prihoda? Backyard se može prilagoditi i razvijati s vama. ‘

image
SAMARA /

Kuće garsonijere i jednosobne jedinice dostupne su za sada u Južnoj Kaliforniji i stoje od 289 tisuća USD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 08:09