Uređen za deset

Trendi stan u sivom

 

Kombinacija sive, crne i bijele boje predstavlja pravi recept za uspjeh, pogotovo kada se radi o uređenju urbanog i modernog interijera poput ovog odličnog stana na fotografijama. Bijeli zidovi i sivi podovi čine osnovu uređenja ovog trendi interijera, dok je namještaj većinom bijele ili sive boje uz brojne drvene komade prirodne smeđe nijanse. Upravo ti detalji cijeli prostor čine vizualno toplijim i ugodnim za boravak.



U stanu se javlja i jaki grafički element crne mreže i to u više prostorija, od hodnika gdje je jedna takva mreža od metala iskorištena za postavljanje rasvjete, zida u dnevnom boravku koji je ukrašen upravo tim detaljem koji ujedno služi i za vješanje predmeta i dekoracija, pa sve do kuhinje gdje sitan crni mozaik s bijelim fugama prekriva veliku površinu kuhinjskog zida i stvara sličan efekt.



Sama kuhinja je namještena bijelim kuhinjskim ormarićima sjajne površine, a nalazi se u uskom prostoru koji je iskorišten s obje strane. S drvenom radnom površinom i pokojom biljčicom na pultu, prekida se vladavina hladnih nijansi te unosi malo vedrine u prostor.







Blagovaonica dijeli prostoriju s dnevnim boravkom u kojem dominira zagasito sivi kauč koji svojom bojom odgovara upečatljivim bočnim zidovima prostorije. Blagovaonicu zato dodatno definira veliko sjenilo viseće svjetiljke industrijskog stila dok je sama zona opremljena jednostavnim bijelim stolom i metalnim industrijskim stolicama. Krajem se nalazi i mala spavaća soba u kojoj bračni krevet u potpunosti ispunjava prostor, ali čiji okvir služi i kao mjesto za odlaganje odjeće. Kako vam se čini ovaj moderni oblik skandinavskog stila uređenja?


Izvor: Lansfast

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 20:19