UZ DODATAK CHIC DETALJA

Trosobni obiteljski stan skandinavskog uređenja

 

Na prvi pogled uređenje interijera ovoga stana inspirirano je skandinavskim dizajnom. To nam otkrivaju jasne linije, umirujuće boje i dašak modernog. Međutim, razgledavanjem interijera naići ćemo na nekoliko chic iznenađenja. Pastelne boje, uzorci i mnoštvo detalja u dječjim sobama otkrivaju veseo i razigran stil unutar čistog skandinavskog. Ovaj stan od 120 četvornih metara osmislio je dizajner Gennady Shmidt.

Ovaj veliki prozračni stan sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice koji su otvorenog tlocrta i razdvojeni s pregradom koja se sastoji od zida i od staklene pregrade s okvirom. Ima tri spavaće sobe, roditeljsku i dvije dječije za curicu i dečka. Mali balkon koji su imali je pregrađen, a od njega je napravljena mala privatna oaza za opuštanje. Kupaonica je također jednostavnog skandinavskog stila, s tuš kabinom koja ulazi u prvi plan zbog svojih crno bijelih pločica geometrijskog uzorka.

Osim umjetničkih djela u ovome stanu, za oko nam je zapeo i jedan dekorativni predmet koji možemo pronaći u dvije spavaće sobe, a to su ljestve. U sobi s bračnim krevetom imaju isključivo dekorativnu funkciju, dok su u dječjoj sobi funkcionalne i imaju ulogu polica.

U galeriji razgledajte cijeli stan.

Foto: Gennady Shmidt

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:45