Hotel u susjedstvu!

TURISTI SU ODLUČILI Ovo je najbolji hotel na svijetu!

Kao najveća svjetska putnička zajednica TripAdvisor broji 315 milijuna jedinstvenih mjesečnih posjetitelja, 200 milijuna recenzija i više od 4,4 milijuna raznovrsnih smještajnih kapaciteta, restorana i lokalnih atrakcija.

TripAdvisor, zapravo je najveći svjetski web servis za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja čije se informacije temelje na pouzdanim savjetima putnika s različitih lokacija diljem svijeta, a nedavno je na temelju glasanja turista proglasio i najbolji hotel na svijetu za 2017. godinu.

I iako ćete možda prvo pomisliti da je riječ o nekoj dalekoj destinaciji s najboljom hotelskom uslugom, zapravo je riječ o hotelu Aria koji se nalazi u susjednoj nam Mađarskoj. Hotel je ukupno ocijenilo 735 posjetitelja iz cijelog svijeta, a njih čak 580 dalo mu je najvišu ocjenu.




Hotel Aria nalazi se u užem dijelu grada, nedaleko od crkve Svetog Stjepan i svojim posjetiteljima nudi: dizajnerski opremljene sobe, luksuzni restoran i bar te terasu s pogledom na Dunav i spa centar koji su u ovom hotelu turisti ipak najviše pohvalili.




Jednostavno, savršeno! Sjajan dizajn, odlična lokacija, srdačno osoblje, čisto, moderno, fantastičan spa, odličan doručak i nezaobilazno vino sa sirom poslijepodne.– rekao je na TripAdvisoru jedan od zadovoljnih gosta ovog hotela.






Da je riječ o luksuznom hotelu svjedoči i cijena noćenja koja se zajedno sa doručkom kreće od 1900 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:40