JOŠ DANAS, 23.6. NA KIOSCIMA

VAŠE OMILJENO IZDANJE O ARHITEKTURI, DIZAJNU I STANOVANJU: JOŠ SAMO DANAS je u prodaji magazin D&D!

dom i dizajn
Savjeti o uređenju stana od A do Ž, kako prodati nekretninu i divni interijeri od kojih zastaje dah...

U novom broju koji izlazi u nedjelju (21.6.) donosimo pregršt zanimljivosti. Tema broja nam je uređenje stana od A do Ž. Zavirili smo u dom mlade četveročlane obitelji iz Zagreba koji je prvotno bio u jako lošem stanju, a makeover u pravi, lijepi dom je napravljen u kratkom roku.

image
Novi D&D

Od obitelji smo saznali s kakvim su se izazovima susreli u potpunom preuređenju stana. Kako dogovarati majstore, dobiti najpovoljniju ponudu i osigurati da vam isporuče točno ono što ste naručili. Otkrili su nam i na što pritom valja pripaziti, na čemu ne štedjeti te koliko sve to otprilike košta... Sve to otkrili su nam, a pokazali su nam i fotografije stana kakav je bio u trenutku useljavanja, i moderne ljepotice u kojoj sada žive.

image
Novi D&D
Berislava Picek/Hanza Media

Pripremili smo i popis savjeta koje su s nama podijelili stručnjaci, o tome kako najbolje prezentirati svoju nekretninu, što je jako važno znati ako je u skoroj budućnosti planirate iznajmljivati ili prodati. Stručnjaci su otkrili kako najbolje pripremiti nekretninu za prodaju ili najam. Tu su još i dvije priče o ljudima koji su pravi majstori u DIY projektima. U Velikoj Mlaki jedan bračni par pokazao nam je kako su samostalno izradili kućicu za svoju djecu, a u Slavoniji smo na jednom salašu pronašli savršenu vrtnu kućicu koju su vlasnici također sami osmislili i izradili.

image
Novi D&D

Što se interijera tiče, vodimo vas u crno-bijeli svijet Ville Nancy, smještene u istarskoj Vižinadi, koja obiluje tamnim i zlatnim tonovima. Zvuči kao neobičan spoj, no izveden je majstorski, tako da je riječ o prostoru koji nas je oduševio. Jednako nas je tako opčinilo i originalno potkrovlje u Rovinju, koje ima samo 27 kvadrata, a koje je uredio dizajner interijera i glazbenik Matteo Cetinski.

image
Novi D&D

Novi broj časopisa D&D može se kupiti u nedjelju (21.6.), uz Jutarnji list, na svim kioscima i trgovinama diljem zemlje. Ne propustite u nedjelju uživati u svom omiljenom izdanju o arhitekturi, dizajnu i kulturi stanovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:30