Predivan prostor u okolici Zagreba

WEDDING RESORT Hrvatska je dobila prvi resort za vjenčanja!

Vjenčanje u prirodi, u zelenilu šume, uz izvrsnu hranu i ambijent san je mnogih budućih mladenaca. Na jednom mjestu obaviti obred pod vedrim nebom, fotografirati se u zelenilu, pa odmah produžiti do velikog šatora u kojem čeka hrana i glazba za ples, a nakon zabave odmoriti u kućici za mladence koja se nalazi nedaleko od mjesta zabave...

Sve je to sada moguće. Otvoren je prvi hrvatski resort za vjenčanja Corberon. Smješten je u blizini Zaprešića, nedaleko od dvorca Januševec, u bogatoj hrastovoj šumi koja krije šator s kapacitetom od 450 osoba.

Parcela na kojoj je resort prostire se na 13 tisuća četvornih metara, a na samo je dvadesetak minuta vožnje od centra Zagreba.

Cijeli resort idealna je scenografija za svadbene fotografije: zelenilo šume, bjelina šatora, šum potočića koji teče imanjem...

Interijer šatora, koji može posramiti i neke od najljepših europskih dvorana za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s impresivnim cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla, simetrično postavljena unutar šatora.

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije nezaboravnim.

Wedding resort je projekt tvrtke Catering Majetić, koja je zadužena za gastronomski dio vjenčanja iz snova.

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 05:50