Čarobni snovi

Za kvalitetan san opremite svoju sobu tailor made krevetom

Perfecta Dreams promo

Kvalitetan san izuzetno je važan za naše zdravlje. Dobro se naspavati jednako je važno kao i vježbanje i kvalitetna prehrana. Vrijeme kada spavamo nije izgubljeno vrijeme, jer ono nam omogućuje da kroz dan imamo više energije i budemo produktivniji, te zapravo bolje iskoristimo vrijeme kada smo budni. Osim što kvalitetan san uvelike utječe na zdravlje i doprinosi jačanju imunološkog sustava, dovoljna količina pravilnog sna doprinosi vitalnosti. Nažalost, današnji način života ometa naše prirodne obrasce spavanja. Ljudi spavaju manje nego ikada, a kvaliteta sna također se drastično smanjila. Kako bi vašem tijelu omogućili dovoljno sna i kako bi vam svaki početak dana krenuo s osmijehom na licu, posebnu pozornost obratite na pravilan odabir kreveta na kojem spavate, a Perfecta Dreams nude uslugu tailor made kreveta koji će odgovarati baš svakom.

image
Perfecta Dreams promo

U Perfecta Dreams salonima možete naručiti krevet svojih snova. Bilo da više volite krevete jednostavnijih okvira ili ste pak ljubitelji tapeciranih kreveta, sada je moguće nabaviti krevet točno po vašoj mjeri koji će ispuniti baš svaku vašu želju, koliko god nemoguće se činilo. Perfecta u svojoj ponudi nudi zaista širok izbor kreveta koji se mogu kombinirati po željama kupaca, pa tako možete odabrati bazu jednog modela, uzglavlje drugog, a madrac trećeg. Čak i oni najzahtjevnijih ukusa i stilova sada mogu s lakoćom pronaći nešto za sebe. Ako maštate o krevetu koji ste vidjeli u omiljenom časopisu ili pak na nekoj od popularnih društvenih mreža, sve vaše želje njihova su misija, a stručnjaci i dizajneri iz Perfecta Dreams salona omogućit će vam postelju kao iz najljepših filmova ili pak najluksuznijih svjetskih destinacija.

image
Perfecta Dreams promo

Za svoj krevet iz snova, na prvi sastanak s Perfectinim stručnjacima dovoljno je opremiti se slikom željenog kreveta i točnim dimenzijama vaše sobe. Kao i uvijek kod izbora svakog kreveta, provjerite širinu ulaznih vrata, te stubišta, kako bi bili sigurni da baza kreveta i uzglavlje mogu proći kroz vaša vrata ili lift. Ako pak niste sto posto sigurni u to što želite, stručnjaci iz Perfecta Dreams salona pomoći će vam pri kreiranju idealnog kreveta po vašoj mjeri.

image
Perfecta Dreams promo

Široku ponudu Perfecta Dreams kreveta možete potražiti u njihovim salonima, a svoj Tailor Made krevet možete naručiti u Perfecta Dreams premium salonu u Frankopanskoj 4 u Zagrebu te u salonima u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku, a točne adrese salona možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Projekti: Mirjana Mikulec interijeri

Foto: Sanja Jagatić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:48