seks i grad

Zavirite u stan glumice Kim Cattrall iz hit-serije "Seks i grad"

Slavna glumica Kim Cattrall, koju većina nas poznaje po ulozi Samanthe Jones u hit-seriji "Seks i grad", vlasnica je ovog predivnog stana u New Yorku na poznatoj Park aveniji. Njegovo uređenje uključuje brojne izvrsne komade namještaja pronađene na pariškim buvljacima, a sam je stan oličenje luksuza u nježnim puderastim nijansama.




Uređenje je osmislio dizajner Tony Ingrao iz tvrtke Ingrao Inc., čija je ideja bila da stan utjelovljuje "stari glamur Hollywooda". Cilj je bio i da ovaj stan bude dovoljno velik za velike zabave, a opet intiman i udoban za boravak jedne osobe. Smatramo da je u tome i više nego uspio, s raskošnim teksturama tkanina, zlatnim detaljima i komadima svijetlog namještaja koji čine osnovu uređenja ovog stana.




Preuređenje prostora dovelo ga je na trag art decoa, dodavanjem novih štukatura i postavljanjem mramornih podova za koje je materijal nabavljan u Iranu, Indiji i Sjevernoj Irskoj. Brojni komadi namještaja zapravo su stilski komadi prilagođeni novom prostoru pa se tako u dnevnoj sobi nalazi kamin pronađen u Londonu, a većina je rasvjete pronađena u Parizu. U uglu dnevnog boravka nalazi se impozantni klavir koji je gotovo jedini tamni element u prostoru. Za spavaću sobu odabrana je nježna ružičasta s dodatkom starinskog zrcalnog namještaja. Kako vam se čini?




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:21