Tržište nekretnina

Što se nudi za 100.000 eura? Stan od 80 m 2 u Zagrebu ili apartman od 60 m2 na Krku

Najveća ponuda može se pronaći na potezu od Zadra do Splita, bilo da ste u potrazi za apartmanom, kućom ili zemljištem. A što se za isti iznos može kupiti u Slavoniji?

Što se može kupiti za 100.000 eura? Stan u Zagrebu, apartman na moru, zemljište? Pitanja su to kojima smo se bavili ovaj tjedan. U suradnji s portalom za nekretnine Prvi Kvadrat donosimo trenutno najatraktivniju ponudu nekretnina u Hrvatskoj maksimalne cijene 100.000 eura.

Krenimo redom...

U Zagrebu se za 100.000 eura može pronaći stan površine 44 kvadrata koji pruža komociju stanova duplo veće kvadrature radi prozračnog i otvorenog prostora. Kao još jedna istaknuta prednost ovog stana u oglasu navodi se lokacija dovoljno daleko od centra grada, ali dovoljno blizu da se pješice dohvate sve kave na špici. Ostala ponuda u Zagrebu uglavnom se svodi na manje stanove, adaptirane ili novosagrađene i luksuzno uređene te stanove i do 80 kvadrata u Dubravi, Malešnici...

MANJI IZBOR

Na Jadranu je za isti iznos znatno manji izbor apartmana jer su cijene na određenim lokacijama prilično visoke u usporedbi sa Zagrebom. Iz ponude portala Prvi Kvadrat izdvaja se novouređen i u potpunosti na mješten apartman u Malinskoj od 61 kvadrat te manje kuće koje je potrebno renovirati ili su još u roh-bau fazi.

- Za isti iznos najveća je ponuda na potezu od Zadra do Splita, bilo da ste u potrazi za apartmanom, kućom ili zemljištem. Iz ponude izdvajamo zemljište u Vrsima površine 1184 kvadrata, s kompletnom infrastrukturom - navodi Tamara Grgat s portala Prvi Kvadrat.

NA KONTINENTU

U Slavoniji se, pak, za 100.000 eura pretežno mogu pronaći kuće, a nama je za oko zapela jedna u blizini Slavonskog Broda. Riječ je o novosagrađenoj kući površine 144 kvadrata, na zemljištu od 890 kvadrata.

Kako jednostavno i brzo koristiti tražilicu za nekretnine Prvi Kvadrat saznaj OVDJE

Na karti koja je sastavni dio tražilice Prvi Kvadrat pogledajte koliko se nekretnina prodaje u blizini, usporedite im cijene i saznajte sve što možete, a možete puno. Uštedite si vrijeme, budite efikasni i iskoristite sve mogućnosti tražilice Prvi Kvadrat.

Pročitaj više o temi na stranici Moj prvi kvadrat.

Foto: EPH, Prvi Kvadrat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:56