OBJAVA PODIGLA BURU

Oglas zgrozio građane: ‘Tražim domino par, nudim svoj stan u bogatoj urbanoj četvrti‘

Ilustracija

 /SHUTTERSTOCK
Na društvenim se mrežama mogu pronaći svakakve nekretnine, pa i one čiji su vlasnici upitnog morala

Pronaći odgovarajući stan zbog visokih je cijena postalo gotovo pa nemoguća misija. Ista je situacija i u Beogradu, gdje mnogi krov nad glavom, osim putem agencija za nekretnine, traže i preko društvenih mreža, na kojima se stanovi mogu pronaći po povoljnijim cijenama, ali bez zaštite od eventualnih prijevara ili drugih problema. Tako se na društvenim mrežama mogu pronaći lijepi i uredni stanovi, kao i oni u lošem stanju, pa čak i oni čiji su vlasnici upitnog morala, piše Kurir.

Naime, srpski je tabloid objavio vijest kako je jedan čovjek u oglasu ponudio svoj stan na Dorćolu, inače bogatoj urbanoj četvrti u Beogradu. Stan je lijepo uređen i ne bi bilo ništa čudno da u oglasu nije objašnjeno da se stan iznajmljuje isključivo domino paru.

"U potrazi sam za Domino parom. Gospodarom i Gospodaricom, da im služi ponizno i pokorno u svemu što narede", pisalo je u kontroverznom oglasu koji je u međuvremenu uklonjen, i to nakon što je podigao buru na društvenim mrežama. Ipak, Kurir je uspio napraviti print screen oglasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:39