Novi Hisense hladnjaci i zamrzivači

Hisense fridge

Živjeti brzim životom u radnom okruženju znači da moramo usporiti svoj privatni život kako bismo bili u ravnoteži. Jednostavne stvari, poput toga da ne idemo svaki dan u trgovinu ili funkcionalan dizajn i jednostavno korištenje naših kućanskih uređaja mogu nam pomoći u tome. Iz tog razloga samostojeći hladnjaci Hisense nude dobro organiziran i praktičan interijer s puno prostora. Dvije Crisper ladice za hrskavu hranu dovoljno su velike da pohrane povrće i voće s tržnice, a u Fresh Box možete spremiti dovoljno ribe i mesa da možete imati tjednu zalihu. Dizajnirani u skladu s načelima održivosti, Hisense hladnjaci odlikuju se modernim, minimalističkim linijama i mogu se uklopiti u svaku kuhinju, uz izvrsne performanse hlađenja.

image

Hisense upright freezer and fridge

Hisense hladnjak

Ovaj moderan i učinkovit Hisense hladnjak s jednim vratima uklapa se u svaku kuhinju. Idealan je za one koji vole držati puno svježih namirnica poput povrća, mesa, ribe i mliječnih proizvoda i žele ih zadržati svježima dulje vrijeme. Postoje dvije namjenske Fresh Crisper ladice s idealnom temperaturom za svježe proizvode. Gornja ima kontrolu vlažnosti kako bi se osigurala odgovarajuća razina vlage u ladici, ovisno o hrani u njoj. Dok lisnato povrće kao što je zelena salata, špinat i krastavci, grah, brokula i sve vrste bobičastog voća trebaju visoku vlažnost, jabuke, marelice, breskve, kruške i šljive trebaju nisku vlažnost. Cool Fresh Box s održavanom temperaturom oko 0℃ i idealnom kontrolom vlažnosti namijenjen je za čuvanje ribe, mesa i mliječnih proizvoda. Budući da su temperatura i vlažnost uvijek na pravom mjestu, riba i meso dulje ostaju svježi, zadržavajući okus i miris kakav bi trebao biti.

Zahvaljujući super naprednoj tehnologiji Smart Fresh dodatno održava namirnice svježima i dulje u izvornom stanju. Ova napredna tehnologija neprestano prati korištenje vašeg hladnjaka i može predvidjeti kada ćete češće koristiti i otvarati hladnjak. Kako ne bi ušao topli zrak, automatski snižava temperaturu za 1-2 C°. Na taj način nema naglih padova temperature i toplinskih šokova, što znači da hrana dulje ostaje u vrhunskoj formi.

Višestruko podesive police omogućuju promjenu visine police, prema veličini hrane ili posude koju želite spremiti. Na taj će način sve velike boce, staklenke ili visoki kolači savršeno stati u hladnjak. Tu je i poseban, elegantan prostor za boce vina i bezalkoholnih pića koji oslobađa prostor u hladnjaku i sprječava da se boce kotrljaju po policama. XXL Door Balcony nudi dovoljno prostora za spremanje većih boca i drugih stvari.

image

Hisense fridge

Hisense uspravni zamrzivač

Trebate više prostora za pohranu svega što vam treba? Hisense samostojeći uspravni zamrzivač ne samo da ima dovoljno prostora za mnoštvo domaćih svježih proizvoda za duge zimske dane, već je i odličan par Hisense samostojećem hladnjaku s jednim vratima. Stavite ih jedno do drugoga, a zbog opcije dvostrukih vrata koja oboje imaju, možete napraviti svoj vlastiti Side by side hladnjak.

Uspravni zamrzivač dobar je izbor kada vam je smrznuta hrana potrebna na dohvat ruke i često je koristite. Ili kada imate veliku obitelj ili stvarno volite kuhati, pa vam je potreban potpuno funkcionalan hladnjak s jednim vratima za svu svježu hranu i uspravni zamrzivač za pohranu svog organskog mesa. Zbog prozirnih ladica sve ćete brzo pronaći. Ogromna Big Box ladica nudi obilje prostora za spremanje većih predmeta kao što su kolači ili komadi mesa. Zahvaljujući tehnologiji Total No Frost, paketi hrane se neće lijepiti niti izgubiti okus. U zamrzivaču nema leda, što znači da ne morate gubiti vrijeme na odmrzavanje.

Svi hladnjaci i zamrzivači mogu se pohvaliti pouzdanim radom i fleksibilnom unutrašnjosti s mnogo mogućnosti za pohranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:37