Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu predstavio je inovacije na sajmu IFA 2023

Hisense na sajmu IFA 2023

 MATIC KREMZAR/

Hisense je na IFA sajmu predstavio sveobuhvatnu ponudu proizvoda za dom pod okriljem slogana "Go Tech, and Beyond"

Globalna korporacija Hisense debitirala je kao vodeći partner IFA-e glavnom prezentacijom na sajmu. Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu održao je govor na temu budućnosti tehnologije ("The Scenario-driven Future of Tech"). Obećao je da će tvrtka nastaviti imati pristup vođen inovacijama i fokusirati se na visokokvalitetni rast u zemlji i inozemstvu, te je najavio da će Hisense biti službeni partner UEFA EURO 2024™, trećeg uzastopnog zajedničkog turnira - UEFA EURO.

image

Hisense na sajmu IFA 2023

MATIC KREMZAR/

Hisense je postigao golem uspjeh u međunarodnom širenju, sada je Hisense tvrtka koja posluje u više od 160 zemalja i postaje drugi najveći svjetski proizvođač TV-a 2022. godine. Korištenjem zaslona za povezivanje integriranih mreža i usluga u oblaku te pružanjem personaliziranih usluga kroz pristupe temeljene na scenarijima, Hisense je uspostavio snažan tehnički sustav: "Ekrani, operativni sustavi i platforma". Ubuduće, Hisense planira proširiti svoju mrežu zaslona i kontinuirano poboljšavati svoj VIDAA OS sustav i ConnectLife platformu. Također se nada poboljšanju personaliziranih usluga i poboljšanju ukupnog korisničkog iskustva.

image

Hisense na sajmu IFA 2023

MATIC KREMZAR/

Oblikovanje tehnološke budućnosti usmjerene ka potrebama korisnika

Na ovogodišnjem sajmu IFA, Hisense predstavlja svoju osnovnu ponudu proizvoda za dom i inovativne tehnologije za povezani život pod temom "Go Tech, and Beyond", s najnovijim lansiranjima i najnovijim dostignućima u svom portfelju. To uključuje televizore modela UX, U8 i Laser TV, hladnjak serije PureFlat s pametnim velikim zaslonima i proizvode za kuhanje, pranje posuđa i rublja.

Hisense također koristi svoje prisustvo na sajmu IFA kako bi naglasio inovativnu tehnologiju koju nudi i prikazao snagu te interaktivnost palete proizvoda. Osim toga, na Hisense je na ovogodišnju IFA-u donio i trofej UEFA EURO 2024™, nakon prethodne objave o sponzorstvu turnira. Posjetitelji su mogli vidjeti trofej te se s njime fotografirati.

image

Hisense na sajmu IFA 2023

MATIC KREMZAR/

Uz neke od najnovijih proizvoda, izložene su i najnaprednije Hisense tehnologije, uključujući iznimnu kvalitetu slike, VIDAA i ConnectLife. Platforma ULED X pomiče granice kvalitete slike zahvaljujući uzbudljivim inovacijama kao što su Hi-Light optički sustav, Hi-View Engine X čipset i najsuvremenije komponente zaslona Obsidian. Operativni sustav VIDAA podiže ljestvicu za streaming sadržaja, pružajući neusporedivu vrijednost s vrhunskim sadržajem, vrhunskim značajkama i isplativim hardverom. ConnectLife se fokusira na potrebe korisnika za zdravljem, praktičnošću i uštedom energije, pružajući korisnicima širok raspon scenarija i usluga uključujući pametne kuhinje, pametnu energiju, pametne usluge, pametno pročišćavanje zraka te pametnu njegu. Hisense je također razvio sljedeću generaciju digitalnog laserskog motora (LPU) koristeći vlastitu tehnologiju. Može precizno kontrolirati svjetlo na nanoskali, postižući širok raspon boja i ispravnu obnovu boja.

image

Hisense na sajmu IFA 2023

MATIC KREMZAR/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:04