VRTLARSKE RADIONICE U BAUHAUSU by Kornelija Benyovsky Šoštarić

 

VRTLARSKE RADIONICE U BAUHAUSU

 

Već tradicionalno u suradnji s najboljom ambasadoricom vrtlarstva u Hrvatskoj i šire, gospođom Kornelijom Benyovsky Šoštarić, održali smo i prve ovogodišnje vrtlarske radionice u našim kontinentalnim poslovnicama.

Za radionice, kao i uvijek, vlada nevjerojatan interes i naši Bauhaus centri na kratko postaju više od prodajnih kvadrata, postaju poprište dobre zabave, vrtlarske znatiželje i samostalnog rada polaznika. Kamerom je lako uhvatiti osmijeh na licima polaznika naših radionica nakon što naprave projektni zadatak i ponosno pokazuju svoj vrtlarski uradak.

image

VRTLARSKE RADIONICE U BAUHAUSU

NINO SOSTARIC FRANE PETRICA 3 10/

U ovom proljetnom ciklusu obradili smo vertikalni uzgoj začinskog bilja i vertikalni uzgoj jagoda. Urbano vrtlarenje glavna je tema i naše proljetne kampanje jer želimo motivirati naše kupce da svoje vrtove, terase i balkone pretvore u male zelene oaze. Upravo zahvaljujući vertikalnom uzgoju biljaka svježi bosiljak, peršin, vlasac, jagode mogu rasti i na malim površinama, čak i uz zid balkona ili terase. Neprocjenjiv je osjećaj kada uzgojite nešto svoje, kada napravite sami svoj zeleni kutak i ubirete plodove svoga rada jer sreću stvaramo svojim rukama. Nadamo se da Bauhaus može biti mali djelić tog stvaralačkog procesa, a gospođa Kornelija motivacija i inspiracija.

image

VRTLARSKE RADIONICE U BAUHAUSU

Više o najavi novi radionica potražite na našem webu bauhaus.hr i zapratite nas na našim društvenim mrežama:

@bauhaus_hr Bauhaus Facebook Bauhaus Hrvatska TikTok

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. travanj 2024 10:51