PRIMA interijeri 2020. 

SADA JE PRAVI TRENUTAK Evo kako dom u kojem provodimo najviše vremena s obitelji i ljudima koje volimo učinimo toplim i ugodnim!

 

U vrijeme velikog stresa i nesigurnosti teško je biti pozitivan, pogotovo ako smo okruženi lošim vijestima. Vjerojatno ste se do sada našli u situaciji kada se zbog loše volje niste ničemu radovali, a onda se dogodi nešto smiješno pa se osmijeh preslika i na naše lice. Zato je važno okružiti se samo pozitivnim mislima i birati informacije za sebe koje nam koriste. Ovo je idealno vrijeme da se posvetimo sebi, iskoristimo ovu izolaciju da ostanemo doma i u miru uživamo u stvarima koje zaista volimo, a prije možda nismo imali vremena za njih. Sada je pravi trenutak da svoj dom, mjesto gdje provodimo najviše vremena s obitelji i ljudima koje volimo učinimo toplim i ugodnim.

Naš dom je naše utočište, mjesto gdje odmaramo umorno tijelo i um od svakodnevice, gdje se družimo s obitelji i prijateljima i njegujemo važne odnose. Naš dom ne bi bio potpun bez predmeta koji se u njemu nalaze pa bi oni stoga trebali biti i funkcionalni i lijepi, a trebali bi imati i neko značenje i usrećivati nas. Sigurni smo da imate sve osnovno što vam treba, no postoje neki detalji za koje možda niste ni znali da vam trebaju, ali su upravo to elementi koji će vam pomoći da stvorite toplo uređenje s puno stila.

Treba misliti pozitivno, nove okolnosti i nemogućnost kretanja okrenuti u svoju korist, a vrijeme koje provodimo u izolaciji iskoristiti kvalitetno. Jedna od bitnih svari za koju sada imamo dovoljno vremena je uređenje životnog prostora. Nema ništa ljepše od pretraživanja web trgovina i planiranja proljetnog makeovera i osvježenja doma iz udobnog naslonjača, ali se treba pripremiti. Dobra priprema je pola obavljenog posla. U bespućima interneta se lako možemo izgubiti i zato biramo samo najbolje domaće online trgovine koje imaju moderan namještaj izrađen od kvalitetnog materijala i svojim kupcima pružaju kvalitetnu uslugu, i jasno, sve to na jednom mjestu. Sati brzo prolaze dok uživamo u online pregledavanju najnovijih stvarčica za uređenje i ako nemamo iskustva u dizajnu interijera stručna pomoć educiranih dizajnera može nam biti od velike pomoći. U stalnoj potrazi za novitetima iz svijeta interijera, u moru web trgovina posebno nam je draga Prima, koja sve navedeno ima.

Ova obiteljska tvrtka osnovana prije 25 godina u Bjelovaru iz godinu u godinu bilježi uspješno poslovanje i konstantan rast. Danas Prima grupa ima više od 2 000 zaposlenih, vlastitu proizvodnju u 8 tvornica i maloprodajnu mrežu od čak 58 salona diljem Hrvatske i s ponosom se može pridružiti hrvatskim uspješnim pričama kao što je hrvatski nogomet, električni automobili ili mladi hrvatski znanstvenici.

U Primi ćete tijekom pripreme projekta opremanja - izmjere, stručno savjetovanje i prijedloge idejnog rješenja dobiti besplatno. Uz to, Primin dizajn tim je u neprestanoj potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a svaka Primina nova kolekcija u skladu je sa svjetskim trendovima i zahtjevima kupaca.

Život u gradu diktira svoj ubrzani ritam i potrebu za funkcionalnim modularnim rješenjima kako u malim tako i u velikim domovima. Namještaj koji u par poteza može dobiti novu funkciju, osloboditi ili ponuditi prostor više je nego poželjan, a u Primi su upravo ovom velikom trendu posvetili veliku pažnju i visokokvalitetne modularne sisteme uključili u linije: regala, kuhinja, blagovaonica, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe dječjih i spavaćih soba. Što znači, da sve prostorije doma možete opremiti namještajem koji štedi prostor, a koji će bojama, dekorima i materijalima biti savršeno usklađen.

Kako bi vam pomogli u stvaraju ugodnog i toplog doma u posebnom izdanju kataloga PRIMA interijeri, uz novitete iz kolekcija za 2020. godinu, katalog donosi uvid u prepoznatljive linije obogaćene novim dekorima i materijalima te rješenja za opremanje modularnim i stilski usklađenim namještajem.

No, to nije sve. Za ljubitelje jednostavnosti i elegancije, nema boljeg osjećaja nego kada dođu u svoj ukusno uređen dom, a za elegantno uređenje doma nije potrebno puno, dapače, sve je u detaljima, a za opremanje interijera do najsitnijih detalja u PRIMA salonima ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison.

U nastavku donosimo nekoliko malih tajni koje čine elegantno uređen interijer

Ukrasni jastuci

Ovaj detalj igra zaista veliku ulogu u procesu uređenja elegantnog prostora. Pravilno odabrani ukrasni jastuci izvući će od interijera ono najbolje - i eleganciju i udobnost, a baršunasti jastuci trenutno su najpopularnija opcija.

Više izvora svjetlosti
Coco maison, podna svjetiljka Marco, Prima

Od rada, druženja pa do spavanja, u svojim domovima odrađujemo raznovrsne aktivnosti u različita doba dana pa je sasvim logično da imamo potrebu za različitim izvorima svjetlosti. Obična stropna rasvjeta nije dovoljna pa dodajte barem jednu stolnu ili podnu svjetiljku u svako područje svoga doma i odmah će vam biti ugodnije boraviti u prostoru.

Ogledala

Ogledala, posebno ona s okvirima izgledaju jednostavno efektno u bilo kojoj prostoriji. Osim toga, ako ih postavite nasuprot prozoru, unijet će dodatno svjetlo u prostoriju i učini je prozračnijom, što je dobrodošao dio elegantnog uređenja.

Biljke

Osim što su dobrodošao dašak prirode, kućne biljke daju boju i teksturu svakom prostoru. Ako kuhate, mogu biti i praktične pa zasadite bosiljak, majčinu dušicu, ružmarin i slične začine u lijepe teglice te stvorite osobni začinski vrt.

Stolić za dnevni boravak

Stolić u dnevnom boravku je jedan od najfunkcionalnijih elemenata svakog dnevnog boravka i njegov centralni dio. Osim što privlači pozornost on daje dozu elegancije svakom prostoru.

Baršun, zlatni detalji i uzorak mramora

I za kraj, kako bismo ostali dosljedni ovoj sezoni, ne smijemo zaboraviti istaknuti baršunaste teksture namještaja, zlatne dekorativne elemente i površine koje imaju uzorak mramora.

Ovaj članak je samo mali uvid u katalog s 216 inspirativnih stranica, koji sadrži rješenja za uređenje od 40 – 100 četvornih metara, a uključuje tlocrte i vizualizacije (na str. 126 - 130). Kako biste dobili bolji dojam, inspiracije potražite u online katalogu na ovom linku.

Svoj tiskani primjerak kataloga možete potražiti prijavom na www.prima-namjestaj.hr.

Uredite svoj dom već danas sa sigurne udaljenosti u Prima web trgovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 18:58