EFIKASNO ČIŠĆENJE

Cijeli život pogrešno koristite mop za pranje podova! Evo pravog načina koji zaista čini čuda...

 /SHUTTERSTOCK

Promijenite način na koji čistite podove i odradite to puno spretnije i učinkovitije. Kako? Super rješenje za čišćenje podova s inovativnom metodom pronašli smo na TikToku.

Pogledajte video!

Kod brisanja poda većina ljudi osuši krpu i namoči je u istu, već pomalo prljavu vodu, no moguće je da to nije baš najbolji način. Naravno, nije ni realno da svaki put u kantu stavljate čistu vodu. Što onda? Pa, dovoljno je staviti u kantu drugu kantu napunjenu kipućom vodom i sredstvom za čišćenje.

image
/SHUTTERSTOCK

Prljava voda iscijeđena iz mopa slijeva se u prvu kantu, a vi je ponovno uranjate u čistu vodu. Na taj način ne šire se zagađivači koje ste upravo uklonili.

image
/SHUTTERSTOCK

Ideja s dvije kante je zanimljiva, no nije se svidjela svim korisnicima TikToka. Neki su prigovorili da se pod ne smije prati vrućom vodom. Brže isparava i ostavlja ružne mrlje na površini. Korisnici interneta bili su skeptični i oko miješanja deterdženta s kipućom vodom. Postojala je i zabrinutost da će topla voda nepovoljno utjecati na materijal tkanine. Koja su vaša iskustva?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 18:02