fantastičan rezultat!

Kako brzo očistiti automobil? Potreban vam je samo jedan ‘ženski‘ proizvod koji sigurno imate u kupaonici...

 VLADO KOS/CROPIX

Što kažete na čišćenje automobila? Vjerojatno kažete da je to noćna mora, pogotovo u ovo zimsko doba kada pomisao na ribanje limenog ljubimca koji je blatan i prljav od kiše i prozračivanje na niskim temperaturama izaziva neugodo i želju da to odgodimo do nekih sunčanih razdoblja. No, ono što se mora, nije teško i ono što se mora - nema smisla da odgađamo, pa evo jednog načina da očistite dobro svoj automobil uz pomoć jednog sredstva koje sigurno imate kod kuće.

image
/SHUTTERSTOCK

Naime, vozači u Velikoj Britaniji nedavno su otkrili jako pametan trik za čišćenje automobila koji njihova vozila ekspresno pretvara u besprijekorno čista. Pritom, ne moraju potrošiti puno novca, a ni vremena kako bi izglancali sovj auto, a predmet kojim se to radi vjerojatno već imate u kupaonici - lak za kosu. Prema rečima tima stručnjaka za automobile u Vanarami, vozači lakom za kosu - sredstvom koje može koštati od 2 eura - mogu pokupiti mrvice, pijesak, sitni šljunak...

image
/PROFIMEDIA

Prošli su praznici, prošla su slavlja ali čak i najmanji djelić blještavila koji otpadne s ukrasa tijekom novogodišnjih praznika može unutrašnjost vašeg automobila učiniti poput disko kugle. i onda slijedi veliko čišćenje. Jednostavna metoda je sljedeća - lak za kosu rasprši se na papirnati ručnik i njime se pokupe mrvice ili sjaj u automobilu. Budući da je lak za kosu ljepljive teksture, sjaj bi trebao ostati zalijepljen za njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 08:44