Nikada ne biste pogodili

Ovaj proizvod dokazano uklanja kamenac i čisti pločice bolje od svega što ste isprobali

 /SHUTTERSTOCK

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte, izrađeno na bazi acetona, pogodno je ne samo za čišćenje noktiju od laka za nokte.

Primjerice, ako je olovka bila u prednjem džepu i tinta je iscurila, ne biste trebali odmah baciti košulju. Mrlju možete obrisati tekućinom na bazi acetona i mrlja će nestati. Ostaje vam još samo oprati košulju.

image
/SHUTTERSTOCK

Nadalje, u vašoj tipkovnici se sigurno nakuplja mnogo smeća. To su čestice prašine, sve vrste mrlja i mrvica. To govori ne samo o izgledu tipkovnice, već i o njezinim funkcijama. Tekućina na bazi acetona pomoći će u čišćenju tipkovnice. Da biste pojednostavili zadatak, možete koristiti pamučni jastučić i četkicu za zube, prenosi Krstarica.

Nakon kupanja na slavinama i tuševima ostaju naslage? Nema problema. Odstranjivač laka za nokte može se nanijeti na spužvicu i prebrisati sve površine. Time ćete se riješiti naslaga i mrlja.

image
/SHUTTERSTOCK

I za kraj, ako se na popločanom podu, na primjer, u kuhinji, pojave strane mrlje koje se ne mogu obrisati, možete ih ukloniti ubrusom i sredstvom za uklanjanje laka za nokte. Nakon čišćenja, pločice se operu sapunom i obrišu. Međutim, ovo se ne smije koristiti na drvenim podovima jer može skinuti lak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 01:58