Ideje za najmilije

Predivni božićni pokloni koje možete izraditi sami!

 

Stiže nam doba darivanja, a nema ljepšeg poklona od predmeta koje ste sami izradili, pogotovo ako su elegantni kao ovi primjeri koje možete proučiti na fotografijama u nastavku! Dovoljno je rano da se možete baciti na posao i na miru osmisliti i izraditi poklone koji će oduševiti vaše najmilije! Pogledajte u nastavku naše prijedloge, a na poveznicama saznajte kako ih izraditi. Dobru zabavu!

Na blogu Homey Oh My pronašli smo upute kako izraditi slatku kutiju s omčom koja vam može poslužiti za držanje nakita, lakova i sličnih sitnica!

Soli za kupanje uvijek su popularna opcija za ljubitelje mirišljavih kupki i opuštanja u kadi. Posušene latice ruža u kombinaciji sa soli pospremljene u staklene bočice s plutenim čepovima jednostavno odišu luksuzom.

Poklonite obitelji i prijateljima ukrasne svijeće, a izradite li pritom lijepe naljepnice kao na fotografiji, nikada neće pogoditi da se radi o ručnom radu!

Mirisi za dom u spreju sve su popularniji, a mogu pritom izgledati atraktivno ako odaberete profinjene bočice i napunite ih svojim najdražim cvijećem koje ste ranije posušili.

Sapuni s različitim sastojcima nisu samo korisni, nego su uvijek i lijep prizor u našim kupaonicama! Razveselite članove svoje obitelji ovim šarmantnim sapunima s ružičastom himalajskom soli.

Vole li vaši prijatelji biljke, izradite za njih simpatične teglice s uzorkom šarenog mramora pomoću sprejeva, vode i maskirne trake!

Geometrijske naušnice od metala uvijek su u trendu, ali znaju biti dosta skupe. Iznenadite svoje prijateljice ovaj Božić divnim metalnim naušnicama kao s fotografije!

Svima se događa da im se isprazni baterija mobitela, a da nisu sa sobom ponijeli punjač. Pomozite im ovim odličnim privjeskom u kojem se skriva punjač za mobitel koji možete izraditi prateći upute.

Izradite lijepu kožnu futrolu za tablet za svoje ukućane kako bi im uređaji uvijek izgledali odlično! Primjerak sa slike možete izraditi ovako.

Ovaj neutralan, a simpatičan ukras za zid sigurno će se svidjeti obožavateljima skandinavskog minimalizma i prirodnih materijala! Prilagodite boje ukusu svojih prijatelja i iskušajte različite oblike.

Mali držači za svijeće koji izgledaju kao da su od crnog mramora odličan su poklon koji možete izraditi u većim količinama za svoje prijatelje, a izvrsno će se uklopiti u različite stilove uređenja i predstavljati divan detalj na stolu ili polici.

Za osobe u vašem društvu koje vole organizirati vesela druženja posvećena hrani izradite pladanj za posluživanje od mramora i bakra! Pogledajte na poveznici što vam sve treba za ovaj odličan "uradi sam" projekt.

Elegantni bijeli tanjurići sa zlatnim obrubom za odlaganje prstenja i nakita povoljni su, jednostavni za izraditi, a izgledaju luksuzno!

Vedre boje i zlatna prašina čine ove galaktičke podmetače upečatljivim ukrasom za stol, a izradite ih prateći zabavnu tehniku s bloga Kailo Chic.

Ukrasite staklenu bocu i čaše zlatnim naljepnicama i tako ih pretvorite u atraktivni poklon koji će se posebno svidjeti osobama koje vole organizirati zabave.

Za ozbiljniji izgled čaša okušajte se u graviranju stakla. Ovaj je pothvat malo zahtjevniji, ali je rezultat i više nego impresivan!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:11