SUPER IDEJA

Stjuardesa otkrila kako jednostavno možete napuniti mobitel i bez punjača

 /SHUTTERSTOCK

Drugo nakon gubitka putovnice, nema ništa gore od spoznaje da ste zaboravili punjač za mobitel na odmoru. Iako malo slobodnog vremena od tehnologije može biti dobro za dušu, mnogi od nas se oslanjaju na svoje mobitele za fotografiranje, pronalaženje restorana, rezerviranje aktivnosti i održavanje kontakta s prijateljima i obitelji. Ipak i za takvu nemilu situaciju postoji rješenje, prenosi Mirror.

Stjuardesa je podijelila genijalan trik koje vam omogućuje punjenje telefona bez odlaska u predvorje hotela ili kupnje novoga. Esther Sturrus je stjuardesa od 2019. i od tada je skupila impresivnih 223.000 pratitelja na TikToku zahvaljujući svojim korisnim savjetima za putovanja i iskrenim vlogovima.

U jednom od svojih videa, 22-godišnjakinja je podijelila šest hotelskih trikova u koje se kune. "Zaboravili ste punjač za mobitel?" rekla je. "Upotrijebite svoj USB kabel i napunite ga u TV-u." Stjuardesa je dodala: "Ovo je od velike pomoći ako ste zaboravili ili izgubili samo adapter punjača."

Ostali trikovi koje je Sturrus podijelila uključuju korištenje vješalice za odjeću za brtvljenje svih praznina na zavjesama, umatanje daljinskog upravljača u kapu za tuširanje kako biste izbjegli klice. Stjuardesa je također otkrila da možete koristiti bilo koju karticu u hotelskoj sobi za uključivanje svjetla/klime.

Ranije ove godine, stjuardesa je otkrila zanimljiv razlog zašto posada mora nositi posebne pidžame na dugim letovima. Stjuardesa Dani pokazala je svoju pidžamu u videu na TikTok-u, koja se sastoji od crvene majice s natpisom ‘CREW‘ na leđima, zajedno s parom pamučnih hlača na pruge.

"Tijekom dugih letova, kabinsko će se osoblje presvući u pidžame i uzeti pauzu", rekla je. "Ako se dogodi hitan slučaj dok je posada na pauzi, a nemaju vremena presvući se u svoju normalnu uniformu, korisnici ih još uvijek mogu lako identificirati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 14:24