POGLEDAJTE VIDEO

Uklonite ogrebotine s automobila uz pomoć samo dva sastojka iz kuhinje

 /SHUTTERSTOCK

Svi koji imaju automobil znaju da se u njegovo održavanje dosta ulaže pa i pored toga nerijetko se pojave neplanirani troškovi koji svima zadaju glavobolju. Pranje, održavanje, registracija, sve to vlasnike košta, a svaki dodatni kvar ili šteta im je dodatni udarac na proračun.Prilikom unošenja prtljage u automobil, parkiranja ili u vožnji nerijetko se kod većine dogodi i neka ogrebotina na automobilu koja ostavi tragove i ošteti sam izgled automobila.

image
/SHUTTERSTOCK

Nastale ogrebotine teško se saniraju pa vlasnici obično misle da bi trebalo ponovno obojati auto ili ga odvesti na servis gdje će to sigurno biti dosta naplaćeno, ali u nadi da vrate njegov prvobitan izgled mnogi su spremni na sve.

Međutim, jedan snimak na Tiktok-u probudio je nadu vlasnicima automobila da neku štetu mogu i sami sanirati bez velikih troškova. U snimku se sugerira da kombinacija kokosovog ulja i octa može pomoći u otklanjanju ogrebotina s automobila. Namočite krpu od mikrofibre u ovi mješavinu i s njome prijeđite preko ogrebotine i to je to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:35