6 DOBRIH SAVJETA

Uređenje dječje sobice slikama

 

Uređenje dječje sobice je uvijek veliki izazov, osobito ako se radi o slikama i crtežima koji će pobuditi dječju maštu i pomoći u stvaranju veselog i razigranog osjećaja. U ovom ćemo vam članku pokazati kako urediti dječje prostore ilustracijama i na što pritom trebate paziti.

1. Odaberite boju u glavi prije nego što počnete birati umjetnost. Vaše slike se ne moraju savršeno podudarati, ali koristite isti temeljni ton za sve slike kako biste stvoriti ujednačeni izgled.

2. Odabrati više umjetničkih djela kako biste stvorili galeriju za vaše male ljude. Neka slike budu različitih veličina i okviri u različitim bojama.

3. Objesite slike na različite visine kako bi se stvorila opuštenija vibra. Također, slike mogu biti naslagane i naslonjene.

4. Razmišljajte izvan okvira i umjesto klasične rame odaberite spojnice ili neke druge predmete kojima ćete objesiti sliku, što ne samo da smanjuje troškove, već stvara i osjećaj zabave.

5. Umjetnost ne dolazi samo u obliku ilustracija i slika, razmišlja o miješanju s drugim objektima, poput balona i zmajeva.

6. Oh i ne zaboravite da boja na zidovima može odmah promijeniti izgled sobe uz minimalne troškove, a učinit će da se umjetnička djela zaista ističu.

Izvor + foto: norsu.com.au

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 15:50