Teddy bear blonde

Odabrala ju je i Rihanna: Ovo je boja kose koja će dominirati u nadolazećim zimskim danima

Iako se prije vjerovalo kako je idealno vrijeme za posvjetljivanje kose na proljeće ili ljeto, sve je više poznatih dame koje su odlučile hladne mjesece ‘ugrijati‘ svjetlijim nijansama u kosi.

Društvene mreže već su neko vrijeme jedan od glavnih izvora za brojne modne i beauty trendove, a čini se kako je najnovija senzacija takozvana Teddy bear blonde boja kose koja nas je oduševila na prvi pogled. Naime, upravo je ova nijansa plave kose postala pravi hit među mnogim trendsetericama i it djevojkama, a ujedno je savršena promjena od svih onih tamnih i zagasitih nijansi koje smo dosad viđali tijekom hladnijih zimskih mjeseci.

Nedavno ju je isfurala i pjevačica Rihanna koja je posvijetlila kosu upravo ovom nijansom te se tako pridružila trendu koji će, sigurni smo, biti jedan od najvećih beauty hitova za nadolazeću zimsku sezonu.

image

Rihanna je nedavno posvijetlila kosu i ponovno postala plavuša

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Riječ je o nijansi plave boje kose koja nas pomalo podsjeća na uvijek aktualnu boju meda. Dobra je stvar što Teddy bear blonde nijansa jednako dobro stoji svjetlijoj, kao i nešto tamnijoj puti pa se tako i nametnula kao must have ove sezone, pogotovo za one koji već dulje vrijeme razmišljaju o nekoj promjeni.

Ime je dobila zahvaljujući tome što je gotovo iste boje kao i originalni plišani medvjedić, a ova se nijansa najlakše postiže popularnom balayage tehnikom. Osim toga, kod Teddy bear blonde nijanse korijen kose ostaje nešto tamniji pa je odličan izbor i zbog toga. Nećemo biti primorani prečesto ići frizeru kao što je to inače slučaj s obnovom i osvježavanjem potpuno plave boje.

Linker
22. travanj 2024 20:18