LAUNCHMETRICS.COM/ SPOTLIGHT
Kosa koja privlači

Otkrijte sve o liniji proizvoda za kosu koja je idealna za oštećene vlasi

U nekoliko koraka do zdrave, njegovane i lijepe kose.

U nekoliko koraka do zdrave, njegovane i lijepe kose.

Složit ćemo se kako je njegovana i zdrava kosa jedan od beauty imperativa svake žene. Ipak, razno razni kemijski tretmani u vidu bojenja kose, korištenja uređaja poput pegle ili figara, ali i brojnih vanjskih utjecaja, sve skupa mogu rezultirati poprilično oštećenom kosom.

Oštećena kosa dolazi u mnogo oblika, a neki od najčešćih „simptoma“ su lomljivost, suhoća, odnosno „slamnati“ izgled, manjak vitalnosti i elastičnosti te dakako, kosa bez sjaja. Kada je riječ o suhim vlasima, one automatski postaju krhke što dovodi do lomljenja kao posljedice manjka elastičnosti. To se događa zato što je kosa izgubila svoju prirodnu vlagu te je gruba na dodir. Isto tako, gubitak sjaja kosu čini „matiranom“, a to je najviše vidljivo po tome što boja koju imate, bez obzira na to bila ona vaša prirodna ili bojana nijansa, ne izgleda svježe niti dovoljno pigmentirano. Također, kod oštećene kose nailazimo i na problem ispucanih, tj. razdvojenih vrhova koji odaju dojam pomalo neurednog looka.

image
UNSPLASH

No, bez obzira na to koliko karakteristike oštećene kose neugodno zvuče, rješenje je poprilično jednostavno i krije se u odabiru adekvatne njege. Konkretno, riječ je o liniji proizvoda za pranje kose koji će vašu kosu preporoditi te joj podariti zdrav izgled koji će privlačiti baš sve poglede.

Linija za njegu oštećene kose koja nas je apsolutno oduševila dolazi iz L‘Oréalove tvornice. Naime, L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair linija proizvoda za njegu svih tipova oštećene kose obogaćena je formulom koja uključuje limunsku kiselinu koja obnavlja veze unutar vlasi kose koje pucaju uslijed češljanja, bojanja ili pak stiliziranja uređajima. Linija se sastoji od tri proizvoda, a to su Bond Repair njega prije šamponiranja, Bond Repair šampon za kosu i Bond Repair balzam za kosu.

image
UNSPLASH

Prvi korak u njezi oštećene kose je L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair njega prije šamponiranja. Ovaj proizvod obnavlja veze unutar vlasi te je korak koji se ne preskače u rutini. Upotreba je vrlo jednostavna, a sve što trebate napraviti je proizvod nanijeti na vlažnu kosu, od tjemena pa sve do vrhova, a zatim ostaviti da djeluje 5 minuta. Nakon toga, kosu temeljito isperite te nastavite s daljnjom njegom, a to je L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair šampon.

image

L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair njega prije šamponiranja

PRESS
image

L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair šampon

PRESS

Šampon umasirajte u vlažnu kosu te temeljito isperite. Ovaj proizvod čisti i ojačava vlasi, kosu čini mekom i podatnom na dodir, a kako bi rezultati bili optimalni, predlažemo i korištenje balzama za kosu. L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair balzam nanesite na cijelu dužinu i krajeve kose te ostavite da djeluje 3 minute. Proizvod zatim dobro isperete. Ovaj balzam pruža dodatnu dozu limunske kiselinu, a ono najvažnije, zaglađuje kutikulu dlake kako se postigla maksimalna njega.

image

L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair balzam

PRESS

L‘Oréal Paris Elseve Bond Repair linija proizvoda za njegu svih tipova oštećene kose istovremeno blago, ali učinkovito obnavlja stanje vlasi, a njegujući sastav u kojem dominira limunska kiselina, obnavlja strukturu kose čineći ju snažnom i manje lomljivom. Rezultati ispitivanja su pokazali da ova intenzivna njega obnavlja oštećenu kosu, vraća joj sjaj i elastičnost, stoga ako se pronalazite u nekim od karakteristike oštećene kose, ovu sjajnu liniju morate što prije isprobati.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x L‘Oréal Paris

Linker
28. travanj 2024 04:44