Zendaya, frizura

 SHUTTERSTOCK
inspiracija

Razdjeljak sa strane vraća se u velikom stilu, a mi smo se prisjetili odličnih zvjezdanih lookova

Slavni su u posljednje vrijeme oduševili ovim lookom koji se može nositi svaki dan, a sjajan je izbor i za svečane večeri.

Slavni su u posljednje vrijeme oduševili ovim lookom koji se može nositi svaki dan, a sjajan je izbor i za svečane večeri.

Iako posljednjih godina na crvenom tepihu i modnim pistama dominira razdjeljak na sredini tjemena, sudeći po nedavnim lookovima holivudskih zvijezda, razdjeljak sa strane češće ćemo vidjeti i u narednim mjesecima. Slavni nas uvijek inspiriraju svojim izgledom pa su tako i ove godine natuknuli nadolazeće hitove. Najbolje od svega je što nam njihovi beauty eksperimenti mogu poslužiti kao inspiracija i olakšati odabir frizure. S razdjeljkom sa strane često izgledamo mlađe, a prikladan je za svaki tip kose. Naime, njegova asimetrija daje kosi dodatni volumen zbog čega ju možemo jednostavno stilizirati. Čak i ako imate tanku kosu, s ovim stilom nećete pogriješiti jer će ona izgledati punije čim ju prebacite sa strane. Osim toga, ovaj look možete nositi svaki dan u ležernijem stilu, a može izgledati itekako elegantno pa je sjajan izbor i za svečane večeri.

image

Taylor Swift

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

To je definitivno dokazala Jennifer Lopez koja svaki put na crveni tepih donese dašak glamura. Tako je i na premijeri svog filma "This Is Me... Now: A Love Story" u Los Angelesu još jednom očarala voluminoznom frizurom i pokazala kako razdjeljak sa strane može sjajno upotpuniti glam look. Taylor Swift potvrdila je istu stvar na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy.

image

Jennifer Lopez

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Američka je pjevačica skombinirala razdjeljak sa strane sa šiškama, opuštenim valovima i pletenicom te pokazala kako je ovaj look sjajan izbor za formalnije prilike.

image

Jameela Jamil

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Emma Stone

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Za nešto uredniju kombinaciju šiški i razdjeljka sa strane odlučila se i glumica Jameela Jamil, dok je Emma Stone pokazala kako ovaj look može izgledati elegantno na bob frizuri. Poznata modna ikona, Zendaya na premijeru filma "Dune 2" u Parizu isfurala je wet look punđu s razdjeljkom sa strane, a Michelle Williams ga u posljednje vrijeme nosi na nepogrešiv način - s pixie frizurom.

image

Zendaya

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Michelle Williams

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 06:22