Tips&tricks

Znamo kako napraviti savršenu frizuru za novogodišnju noć, ali i svaki dan

Jedna od frizura koje su uvijek tražene kada je riječ o svečanom stylingu uključuje bezvremensku fen frizuru koja je postala popularna još 90-ih, a sada je ponovno među najpopularnijim tipovima frizure.

Polako se približavamo blagdanima što podrazumijeva i početak planiranja novogodišnje noći. Naime, pozivnice za božićne domjenke i evente već su krenule pristizati na našu adresu pa je ovo idealno vrijeme za razmišljanje o tome što ćemo obući, kako ćemo se našminkati, ali i kakve ćemo frizure isfurati za novogodišnju noć. Ako vam nedostaje ideja ili jednostavno ne znate odakle krenuti, za vas smo upravo iz tog razloga odlučili izdvojiti nekoliko hit frizura koje će biti najtraženije upravo u ovo doba godine.

Jedna od frizura koje su uvijek tražene kada je riječ o novogodišnjem stylingu uključuje bezvremensku fen frizuru koja se proslavila još davnih 90-ih, a sada je ponovno među najpopularnijim tipovima frizure. Ono po čemu je posebna jest veliki volumen koji daje svakoj kosi, a upravo je postizanje željenog volumena oduvijek jedan od najvećih problema s kojima se susreću sve žene, posebno one koje imaju tanku ili rijetku kosu. Jednostavna, a opet efektna, ovakva predivna frizura definitivno je pun pogodak jer pristaje gotovo svakom obliku lica te izgleda elegantno.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
MATTEO VALLE LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Trendi frizura koja bi se mogla svidjeti svim ljubiteljicama jednostavnog stila je messy waves. Nježna i romantična, a opet razigrana frizura, jedna je od onih bezvremenskih klasika koji nikada ne izlaze iz mode. Popularni valovi i ove će godine biti jedna od najtraženijih novogodišnjih frizura, a vi već sada možete naučiti profesionalne trikove uz koje ćete imati najbolju messy waves frizuru.

Frizura koja uvijek izgleda elegantno i profesionalno, a uzima minimalno vremena da bi se napravila jest zaglađeni rep. Ovaj je styling omiljen među mnogim trendsetericama i it djevojkama, kako za svakodnevne prilike, jednako tako i za svečanije lookove poput novogodišnje noći.

image
MATTEO VALLE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
MATTEO VALLE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Ono što je najbolje od svega jest činjenica da sve ove trendi frizure možemo bez problema napraviti sami kod kuće, a jedan od najvažnijih saveznika u tome nam je sušilo za kosu. Jedan od najinovativnijih uređaja na tržištu jest Philips SenseIQ koji štiti našu kosu od isušivanja i oštećenja nastalih toplinom te pomaže očuvati prirodnu hidrataciju kose.

image
PROMO

Naime, upravo je ta hidratacija zaslužna za njezinu mekoću, a SenseIQ tenologija na moderni način omogućava inovativno i personalizirano iskustvo beauty rutine. Korištenjem ovog sušila za kosu ne stiliziramo samo svoju kosu, već ju održavamo zdravom i elastičnom. Samim je time manje sklona mnogim oštećenjima. Zahvaljujući novoj tehnologiji koju nam pruža Philips SenselQ sušilo, ne moramo brinuti da uništavamo kosu pa ju možemo fenirati i za svaki dan.

Ovo sušilo za kosu preporučuje i Mirna Barišić, zagrebačka hair stilistica i vlasnica Karmell Ateliera.

‘‘Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Kako bi kosa bila savršeno stilizirana, ona mora biti zdrava, a SenseIQ se prilagođava svakom tipu kose, od kovrčavih preko gustih pa sve do blajhanih uvojaka, njeguje ih, zadržava vlagu u vlasima te ih štiti od oštećenja i pucanja‘‘, objašnjava hair stilistica koja je usput otkrila i nekoliko trikova za postizanje što većeg volumena.

‘‘Sama tehnika sušenja, ali i pjena u korijenu jako su bitan faktor u postizanju volumena. Stoga je poželjno sušenje i iščešljavanje kose u suprotnom smjeru rasta. Uz Philips SenseIQ fen pomoći će nam i okrugla četka od prirodne dlake kako bismo što lakše oblikovali vrhove prema unutra te samim time dobili dodatan volumen.‘‘


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Philips

Linker
25. travanj 2024 11:02