INSTAGRAM/SAMANTHARUDGE.BEAUTY/GLORIA EDIT
Doza minimalizma

Milky mint nails: Trendi nijansa zelene koja će obilježiti proljetnu i ljetnu sezonu

Zbog elegancije koju simbolizira, ova manikura je savršena za one koji žele da njihovi nokti uvijek izgledaju njegovano.

Zbog elegancije koju simbolizira, ova manikura je savršena za one koji žele da njihovi nokti uvijek izgledaju njegovano.

Povratak romantičnih pastelnih boja aktualan je već neko vrijeme, a kada govorimo o manikuri - beauty trendovi nam pokazuju kako bi ovog proljeća, ali i ljeta, poseban hit mogli biti takozvani Milky mint nails. Kao što samo ime govori, riječ je o mliječnim noktima koji koriste nježne boje za stvaranje zamućenog efekta, a za razliku od jarkih tonova koji su uglavnom prevladavali u jesenskim i zimskim danima, za proljeće ipak radije biramo nježne, pastelne nijanse koje osvajaju svojom jednostavnošću.

Jedna od njih bazira se upravo na zelenoj boji, odnosno mint manikuri - minimalističkoj, ali svejedno vrlo elegantnoj koja odlično izgleda na noktima u bilo kojem obliku. Dakle, bez obzira na to preferirate li više dulje nokte ili ipak radije nosite one u kraćoj varijanti, sasvim je svejedno jer ova nijansa predstavlja savršeno osvježenje za svačije nokte, a pritom nije upadljiva pa će ju rado nositi i oni koji inače biraju samo nude nijanse.

Pastelna nijansa zelene nekako se uvijek provlači kroz sve sezone, ali najefektnije ipak djeluje kada vani nastupe visoke temperature. Još je jedna pozitivna stvar i ta što ova predivna nijansa dodatno naglašava preplanulu put, zbog čega je čest odabir onih koji su već imali prilike ove godine posjetiti južnije krajeve. Osim toga što je ova trendi manikura idealna za proljetnu, ali i ljetnu sezonu, ona također simbolizira toliko željenu eleganciju pa je savršena za sve one koji žele da njihovi nokti uvijek izgledaju njegovano.

Linker
28. travanj 2024 11:55