ROBERT KALE
ZA NAJLJEPŠE TRENUTKE

Želite li savršeno vjenčanje? Znamo tko svaku vašu ideju može pretvoriti u stvarnost

Andrea Kuzmić i Petra Nevistić Đukić, majstorice su za različite tipove svadbi (ipak su ih organizirali više od dvjesto), pa nam otkrivaju koji su najnoviji trendovi u sezoni slavlja ljubavi.

Andrea Kuzmić i Petra Nevistić Đukić, majstorice su za različite tipove svadbi (ipak su ih organizirali više od dvjesto), pa nam otkrivaju koji su najnoviji trendovi u sezoni slavlja ljubavi.

Organizacija vjenčanja za većinu je mladenaca prava noćna mora: postoji bezbroj elemenata na koja se moraju fokusirati žele li od ceremonije stupanja u brak napraviti događaj za pamćenje. U tome im mogu pomoći Zagrepčanka Andrea Kuzmić (36), inženjerka tekstilne tehnologije, te diplomirana ekonomistica Petra Nevistić Đukić (37) rođena u Zaboku. Poznanice iz djetinjstva, a sada prijateljice i poslovne suradnice, u zajednički posao organizacije vjenčanja krenule su prije sedam godina.

image

Andrea Kuzmić i Petra Nevistić Đukić

ROBERT KALE

Njihov koncept organizacije je “sve na jednom mjestu”: osim što se brinu o svakom detalju ceremonije, Petra i Andrea nude i svoj prostor. Riječ je o photo studiju Katran u bivšoj zagrebačkoj industrijskoj četvrti koji je, za razliku od većine drugih restoranskih sala, uređen u suvremenom, industrijskom stilu što ga čini poželjnim za gradska, urbana vjenčanja. Prednost prostora je što se pregrađivanjem može prilagoditi broju uzvanika, a u sklopu se nalazi i lounge prostor za odmor, boudoir za osvježenje mladenaca te igraonica za djecu - sve prema željama i potrebama budućeg bračnog para. Za njih te poduzetnice u suradnji sa svojim poslovnim partnerima izrađuju plan tijeka svadbe, od organizacije dolaska uzvanika i pozdravne zdravice do rasporeda sjedenja za stolovima, početka svadbene gozbe i rasporeda glazbenih brojeva.

image
ROBERT KALE

"Od samih početaka uočile smo potrebu za takvim konceptom na našem tržištu koji se pokazao kao vrlo uspješan. Parovi su prepoznali koncept u kojem ih vodimo kroz planiranje njihovog vjenčanja te im tako čuvamo dragocjeno vrijeme i često uspijevamo skratiti proces planiranja vjenčanja. Na taj način smo i stvorile neku ciljanu publiku, mlade urbane ljude koji žele urbano vjenčanje", rekla je Petra, koja je prva krenula u organizaciju vjenčanja, a Andrea joj se pridružila s idejom o prostoru. Slažu se da su njihovi klijenti ljudi koji preferiraju opuštena vjenčanja, na kojima je sve ležerno, ali pritom savršeno isplanirano, no ispunjavaju i originalnije zahtjeve. Organizatorice napominju da je stoga najvažnije “kliknuti” s parovima jer je onda cijela organizacija puno jednostavnija.

image
ROBERT KALE

"Sva pravila imamo u općim uvjetima poslovanja, a sama naša ponuda i cjenik su vrlo transparentni i detaljni te dostupni na našoj internetskoj stranici tako da parovi već u startu mogu vidjeti način na koji poslujemo; zato rijetko imamo neka iznenađenja", kaže Andrea koja je s Petrom dosad organizirala dvjestotinjak vjenčanja. Budućim mladencima savjetuju kako prvi korak u planiranju vjenčanja nije ni rezervacija sale ni benda, već međusobni iskreni razgovor u kojem će se usuglasiti kako bi taj dan trebao izgledati. Svoja iskustva i savjete uobličile su u radionice na kojima, uz minimalnu naknadu, mogu doznati sve što je bitno da taj dan ostane u najboljem sjećanju - bez obzira odluče li se mladenci za njihovu organizaciju i prostor.

image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE

A kad je riječ o trendovima, Petra i Andrea kažu “opuštena atmosfera, hrana i piće prilagođeni svim ukusima, dodatni sadržaji kao što su 360 videobooth ili audiobooth (štandovi za video i audio snimanje), zanimljivo cvijeće, vibrantne boje, ali i crna koja se ponovno počela vraćati u svijet vjenčanja”.

Linker
04. svibanj 2024 12:44