Korana Gvozdić i Oliver Šarić

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Neopisiva sreća

Slavlje za cijelu obitelj: Korana Gvozdić i Ivan Šarić sinu Oliveru priredili tulum za 3. rođendan

Bivša voditeljica i marketinška stručnjakinja i njezin partner, jedan od naših najboljih komičara, već tri godine uživaju u čarima roditeljstva.

Bivša voditeljica i marketinška stručnjakinja i njezin partner, jedan od naših najboljih komičara, već tri godine uživaju u čarima roditeljstva.

Protekli vikend vladalo je posebno veselje u obitelji bivše voditeljice i marketinške stručnjakinje Korane Gvozdić i komičara Ivana Šarića. Njihov sin Oliver 14. travnja proslavio veliki treći rođendan. Ponosni roditelji fotografijama s rođendanskog slavlja, u kojem je uživala cijela obitelj, pohvalili su se na društvenim mrežama.

"Tri godine su to ljudi dragi! Predivne tri godine. Sretan rođendan našoj najvećoj ljubavi, našem najvećem motivatoru, našoj najslađoj budilici i najvećem mogućem zagrljaju koji možemo dobiti od tako malih ruku. VOLIMO TE OLI !‘‘, stoji u objavi.

Preslatki dječak paru je donio veliko veselje, obogatio im život, ali put do roditeljstva nije im bio lak. Oliver, koji je dobio ime po našem slavnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, rođen je usred korone, dva mjeseca prije termina te je nakon rođenja u inkubatoru proveo 38 dana. O strepnji i strahu koje je tada osjećala Korana Gvozdić nedavno je ispričala za Gloriju.

Kada je nakon više pokušaja začeća prirodnim putem i pomognutom oplodnjom uspjela zadržati trudnoću čuvala ju je od prvog dana, a dva mjeseca prije termina puknuo joj je vodenjak pa je morala završiti na hitnom carskom rezu. Njezin Oliver rođen je sa samo 1490 grama, a prvi put ga je vidjela na na zaslonu mobitela doktora koji joj ga je pokazao nakon buđenja iz anestezije jer mališan je odmah po dolasku na svijet završio u inkubatoru.

image

Korana Gvozdić sa sinom koji je dobio ime po legendarnom glazbeniku Oliveru Dragojeviću

BILJANA BLIVAJS CROPIX

"Zbog činjenice da ga nisam mogla zagrliti, već samo dotaknuti kroz otvor inkubatora, kada sam ga vidjela tako malenog spojenog na cjevčice i sondu, u potpunosti sam se raspala. Živjela sam za tih petnaest minuta u danu da vidim svog sina i barem položim ruku na neki dio njegovog malog tijela. Sjećam se da sam mu puno pričala i pjevala pjesmu Olivera Dragojevića "Čuvan te, jubavi mala" po kojem je i dobio ime. Malo tko mi je mogao pomoći u tom trenutku jer me nisu tješile tuđe priče ili teške situacije. U okvirima bolnice željela sam biti sama sa svojim mislima. Ivana i majku nisam mogla viđati zbog pandemijskih mjera, tek kasnije s vremenskim odmakom, protumačila sam si cijelu situaciju kao najbolju opciju da se sama posložim sa svojim mislima", otvoreno je progovorila Korana o svojem iskustvu koje je daleko od onog kojeg priželjkuje svaka buduća mama. No sve su te brige sada iz nje i njezinog životnog partnera jer je maleni Oliver preslatki živahni i znatiželjni dječak kojeg roditelji obožavaju, a on ih svojim slatkim zaigranim nepodopštinama zabavlja od rane zore.

Linker
28. travanj 2024 16:16