NOVA USLUGA NA TRŽIŠTU

BRŽE I LAKŠE DO NOVCA Od ožujka ćete gotovinu moći podizati na blagajnama Konzuma i Tiska!

 Ante Čizmić/Cropix

Koncern Agrokor u najvećem domaćem trgovačkom lancu i lancu kioska, Konzumu i Tisku, testira novu uslugu: podizanje gotovine na blagajnama svih njihovih prodajnih mjesta , piše Poslovni dnevnik.

- Konzum i Tisak u suradnji sa Zagrebačkom bankom, započeli su sa provođenjem pilot projekta podizanja gotovine na blagajnama njihovih prodajnih mjesta. Nova usluga još je u procesu implementacije, a njezin cilj bit će brza , jednostavna i sigurna isplata novca u gotovini korisnicima debitnih i kreditnih kartica. Namjera je korisnicima omogućiti što dostupnije podizanje gotovine u velikoj prodajnoj mreži od 700 Konzumovih prodavaonica i 900 kioska Tiska i Tisak Media centara, pojasnili iz Agrokora.

Maksimalni iznos koji će korisnici debitnih i kreditnih kartica moći podići na kisocima Tiska je 1000 kuna, dok će u Tisak Media centrima moći podići do 3000 kuna. Koliko će se novca moći podići u Konzumu još nije poznato.

U Tisku naglašavaju kako je ova usluga naročito pogodna za inozemne turiste u ljetnim mjesecima jer će im tako biti dostupnija hrvatska valuta.

Usluga bi trebala u potpunosti zaživjeti na svim prodajnim mjestima Tiska, Tisak Medije i Konzuma do početka ožujka, piše Poslovni dnevnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:31