MOJ-POSAO.NET

TJEDNA LISTA POSLOVA Čeka vas više od trideset slobodnih radnih pozicija, pogledajte ponudu oglasa i prijavite se već danas

 PR

MojPosao i Jutarnji.hr donose novi tjedni pregled aktivnih oglasa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Mobitel Media je agencija za digitalni marketing s fokusom na mobilni marketing i BTL promocije. Surađuje s klijentima kao što su Nestlé Adriatic, INA, CineStar, Franck i ostali. Tvrtka traži pojačanje u timu kroz HZZ program za stručno osposobljavanje. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na natječaj za radnu poziciju Stručni suradnik u marketingu (m/ž) do 2. listopada.

Step Job C.B. za svog važnog njemačkog klijenta "Die Johanniter" traži 25 medicinskih sestara/tehničara registriranih pri Hrvatskoj komori medicinskih sestara. Ako ste spremni raditi u Njemačkoj (u okolici Münchena, Frankfurta ili Mannheima) u hitnoj službi, ambulantama, staračkim domovima ili kućnoj njezi prijavite se na oglas do 24. listopada. Poslodavac nudi mjesečnu bruto plaću od 2600 eura te plaćene prekovremene sate. Prva tri mjeseca zaposlenima je osiguran i smještaj.

Hotel Miramar dio je austrijske hotelske grupe Holleis i već deset godina jedan od najpopularnijih hotela za odmor na kvarnerskoj obali. Može se pohvaliti izuzetnim wellnessom, raznolikim programom događanja te dugom sezonom, a trenutno traži slastičara (m/ž). Želite li raditi u hotelu s izvrsnom reputacijom te ostvariti dobra primanja životopise na njemačkom jeziku pošaljite do 7. listopada.

Tvrtka PLUM bavi se prodajom telekom usluga poslovnim korisnicima i traži kandidata za radno mjesto Prodajni predstavnik (m/ž). Ako ste spremni za rad na terenu, komunikativni i željni unapređenja svojih prodajnih vještina i znanja, a želite zaradu prema svojim sposobnostima, prijavite se na oglas do 4. listopada.

Tvrtka Nanobit uspješno posluje i raste već sedam godina, a u zadnje vrijeme dobila je i važna priznanja: plasman među top 15 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi, nagradu EY Poduzetnik godine 2014 i jedan je od top 3 Najbolja poslodavca 2014 u Hrvatskoj. Nanobit je raspisao natječaj za poziciju Razvojni inženjer/Game Developer (m/ž) na koji se možete prijaviti do 9. listopada.

Tvrtka Eurotehnika zastupnik uređaja i opreme za zavarivanje FRONIUS, Austrija, nudi priliku za zapošljavanje i stručno usavršavanje za poziciju Prodavač-tehničar (m/ž). Ako ste aktivni i samoinicijativni u pronalaženju novih kupaca, fleksibilni i skloni timskom radu, prijavite se na oglas do 6. listopada.

Novena je tvrtka s 25 godišnjim iskustvom i dugogodišnjom prisutnošću na tržištu, a traži osobu za rad na poslovima izrade web stranica i web aplikacija na poziciji Programer web aplikacija (m/ž). Imate li najmanje dvije godine radnog iskustva u radu s Microsoft web tehnologijama (C# 4.0, T-SQL, JavaScript, .NET, ASP.NET... …), marljivi ste i uporni te skloni timskom radu, prijavite se na oglas do 8. listopada.

ecx.io je digitalna agencija s više od 20 godina radnog iskustva i renomiranim klijentima koji su lideri u svojim područjima poslovanja. Tvrtka ima više od 180 poslodavaca, kreativaca, geekova i stratega koji rade na lokacijama u Varaždinu, Düsseldorfu, Londonu, Munichu, Welsu i Beču, koji kreiraju digitalne platforme pomoću kojih tvrtke lakše prolaze kroz vlastite digitalne transformacije. Tvrtka ima oglas za mjesto Senior Java Web Developer (m/f), a prijaviti se možete do 1. studenog.

Decathlon je multinacionalni sportski gigant prisutan u 21 zemlji diljem svijeta, dok je u Hrvatskoj svoju prvu trgovinu otvorio prošle godine. S više od 60.000 zaposlenih ova kompanija pruža raznolike mogućnosti razvoja svojih zaposlenika, a trenutno su u potrazi za Junior Communication Managerom (m/ž). Smatrate li se energičnom, komunikativnom osobom koja voli sport i timski rad, prijavite se na oglas do 14. listopada.

U FarShoreu klijentima pristupaju kao dugoročnim poslovnim partnerima, a tijekom devet godina poslovanja i na tisuće softverskih projekata tvrtka je dizajnirala i razvila web i mobilne aplikacije koje pokrivaju širok spektar tvrtki korisnika. Trenutno zapošljavaju iskusnog Backend developera (m/f) koji će raditi na njihovim aplikacijama, nadzirati razvojne timove i pronalaziti mogućnosti dodatnih poboljšanja poslovnih rješenja. Natječaj je aktivan do 4. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:32